Ο Ολάντ θέλει να... ραπάρει στις ομιλίες του -Προσέλαβε ειδικό της gangsta rap για να τις γράφει - iefimerida.gr

Ο Ολάντ θέλει να... ραπάρει στις ομιλίες του -Προσέλαβε ειδικό της gangsta rap για να τις γράφει

Ο Ολάντ θέλει να... ραπάρει στις ομιλίες του -Προσέλαβε ειδικό της gangsta rap γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι τον έχουν ακούσει, δεν τον χαρακτηρίζουν και τον πιο εμπνευσμένο ομιλητή. Αντιθέτως, τα χασμουρητά μεταδίδονται με ταχύτητα αστραπής, όταν ο Φρανσουά Ολάντ παίρνει το λόγο. Στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να ανεβάσει τη δημοτικότητά του, ο Γάλλος πρόεδρος ξέρει πως πρέπει να το αλλάξει και αυτό. Ετσι, αποφάσισε να... ραπάρει από εδώ και πέρα.

Ο Ολάντ προσέλαβε, λοιπόν, έναν ειδικό της gangsta rap για να γράφει τις ομιλίες του. Πρόκειται για τον Πιερ-Ιβ Μποκέ, που θα κληθεί να δώσει λίγο ενδιαφέρον στις ατέρμονες, ανιαρές, δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου.

Απόφοιτος της σχολής δημόσιας διοίκησης, ο Μποκέ, δεν θα γνωριστεί τώρα με τον Ολάντ. Υπήρξε στέλεχος της ομάδας του και παλιότερα, επιφορτισμένος με την προβολή του πλάνου για την κοινωνική ασφάλιση. Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, οι συνάδελφοί του για τον «μεθοδικό τεχνοκράτη», όπως τον χαρακτηρίζουν, είναι η διπλή ζωή που κάνει.

Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο Μποκέ θεωρείται από τους κορυφαίους ειδικούς στην gangsta rap στη Γαλλία και μάλιστα το 2005 είχε κυκλοφορήσει και σχετικό βιβλίο για αυτό το είδος μουσικής, ενώ συνεργάζεται ως κριτικός με το Chronic'art, ένα διαδικτυακό πολιτιστικό περιοδικό. Ολα αυτά, με το ψευδώνυμο Pierre Evil.

Ο 40χρονος, απόφοιτος της ίδιας σχολής από την οποία πέρασαν ο Ζακ Σιράκ, ο Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν και ο ίδιος ο Ολάντ, επίσημα έχει το καθήκον της συγγραφής των ομιλιών του Γάλλου προέδρου. Αυτός επιμένει πάντως ότι ο Ολάντ θα τους γράφει και εκείνος απλώς θα τον βοηθά να προετοιμαστεί. Ενδεχομένως, βγάζοντας μερικές ρίμες που θα κρατούν ξύπνιο το ακροατήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ