Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 12 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Και φίλοι σας βοηθούν και η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή. Οι απογοητεύσεις που μπορεί να είχατε από φίλους σας σιγά σιγά καταλαγιάζουν, ίσως μαθαίνετε πράγματα τα οποία δεν θα θέλετε τα μάθετε, ειδικά αν έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Η ένταση για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δεν λείπει, ενώ κάποιες υπερβολές γίνονται για σας που είστε γεννημένοι του Απρίλιο. Όσον αφορά ένα θέμα που έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο αύριο μπορεί να βρείτε τρόπο να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, και ιδιαίτερα αν το θέμα αυτό έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο. Γενικά η ζωή σας αλλάζει, αν είστε γεννημένοι αρχές Απριλίου. Αποφύγετε εκρήξεις και συγκρούσεις με συνεργάτες και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Κριού.

Ταύρος

Ταύροι μου των πρώτων ημερών, εσείς είστε σε μια υπερβολή τόσο για την οικογένεια όσο και για τα επαγγελματικά σας. Βγείτε έξω, χαρείτε, διασκεδάστε. Είναι μέρα υπερβολής σήμερα, αλλά ευχάριστη. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 13 -14 Μαΐου, σιγά σιγά καταλαγιάζει μια συζήτηση, η οποία δεν είχε φτάσει τον στόχο της. Αντίθετα, ένα θέμα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας μπορεί να βρει λύση από σήμερα και ιδιαίτερα αύριο. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Απριλίου – 1η Μαΐου είναι πολύ πιθανό να έχετε ευχάριστα γεγονότα, τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή ακόμα και με ένα οικονομικό σας θέμα. Δεν αποκλείεται πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν σε ένα οικονομικό σας θέμα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε και να συναινέσετε, γιατί αυτό το οποίο έρχεται τώρα, τον Απρίλιο, μπορεί και να μην πραγματοποιηθεί. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου. Αποφύγετε ρήξεις ή γενικότερα συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν. Γενικότερα οι φίλοι σάς συμπαραστέκονται. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά. Μάλιστα, μπορεί να έχετε μια ιδέα, η οποία είναι συναρπαστική.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους σήμερα είναι μια πολύ καλύτερη μέρα από τη χθεσινή. Η καθημερινή σας ζωή είναι ευχάριστη, θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Πολλοί προγραμματίζετε ταξίδια, επαφές, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Μάιο, ενώ σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας, ιδιαίτερα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για κάτι καινούργιο και θεαματικό. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουνίου, η ζωή σας αλλάζει, ενώ νέοι άνθρωποι και νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας. Αύριο είναι μια κατάλληλη μέρα για να σταθεροποιήσετε ένα σχέδιο που έχετε για τον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς υπερβολές βεβαίως, με πολλή δουλειά και πολλή δράση. Προσέχετε την υγεία σας και ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Παλιές ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ απωθημένα μπορεί να έχετε για γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία είναι σημαντικά και τα οποία σάς ανοίγουν την πόρτα για μια νέα φάση ζωής.

Καρκίνος

Η Σελήνη, ο δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται σήμερα στο Λέοντα και σας κάνει να ασχολείστε με ένα οικονομικό σας θέμα με μια δόση υπερβολής. Η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να σημαίνει ό,τι αλλιώς θα ξεκινήσει ο μήνας στα συναισθηματικά σας και αλλιώς θα τελειώσει, περνώντας από διάφορες διακυμάνσεις. Επίσης η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει και σε ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με άλλους. Πολλοί θα πάρετε δώρα ή θα προωθήσετε ένα θέμα οικονομικό, το οποίο μέχρι χτες καθυστερούσε. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Ιουλίου, επωφεληθείτε τώρα που ο Δίας είναι σε ορθή φορά στο ζώδιό σας. Οτιδήποτε έχει σχέση με δουλειά ευνοείται. Αν και δεν είναι βέβαια σταθερά αυτά που γίνονται τώρα, όμως μπορείτε να επωφεληθείτε από την παρουσία του. Εσείς που είστε γεννημένοι από τις 3 Ιουλίου και μετά, μπορώ να πω ότι μπορείτε να περιμένετε πολλά θεαματικά πράγματα. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σταθεροποιηθεί μια σχέση ή μια συνεργασία σας, η οποία είναι σημαντική. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή ακόμα και ένα οικονομικό σας θέμα, που μπορεί να έχει και νομική ή διαδικαστική υφή, έρχεται στο προσκήνιο. Εξακολουθείτε να είστε φορτισμένοι με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου, ή κάνετε μετακινήσεις, μετακομίσεις ή επισκευές στο σπίτι, στην ακίνητη περιουσία σας, οι οποίες είναι ενοχλητικές.

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μια περίφημη περίοδος, για να δείτε να σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα, τα οποία είναι σημαντικά. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψει μια πολύ καλή ευκαιρία σε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι σημαντικό. Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις και γενικότερα οι αλλαγές στα σχέδιά σας δεν λείπουν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου, να ξέρετε ότι ένα θέμα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας ενδεχομένως να σας απασχολήσει άμεσα. Μπορεί ηλικιωμένα πρόσωπα του σπιτιού σας να σας έχουν ανάγκη. Προωθήστε τα οικονομικά σας που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Μοναδική μέρα θα είναι η αυριανή, η οποία μπορεί να σας βάλει σε μια νέα πορεία σιγά σιγά.

Παρθένος

Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, μείνετε για λίγο μόνοι, γιατί ίσως πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας προωθούνται, ενώ μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ή τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να βοηθήσουν γενικότερα τα σχέδιά σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Σεπτεμβρίου, νομίζω ότι μπορείτε να περιμένετε πολλά από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Είτε πρόσωπα της οικογένειάς σας, είτε συγγενείς και φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Τα έξοδά σας τρέχουν.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πολύ ωραία μέρα, για να δείτε φίλους, να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Έτσι, καταλαγιάζουν τα πράγματα, ιδιαίτερα για σας των πρώτων ημερών. Ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας μπορεί να δείχνει μια πάρα πολύ καλή προοπτική, η οποία είναι θεαματική, ενώ μια διαφωνία που μπορεί να είχατε με αγαπημένα σας πρόσωπα τώρα σιγά σιγά καταλαγιάζει. Μπαίνετε σε μια φάση μιας νέας ζωής, ειδικά αν είστε γεννημένοι περίπου στις 3 Οκτωβρίου, αφού τα πάντα αλλάζουν, ίσως και προς το καλύτερο. Πάντως και η δική σας αντίδραση είναι μοναδική. Ο Άρης επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου με εντάσεις που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε τις κινήσεις που μπορεί να κάνετε τώρα.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί, αποδεχθείτε μια πρόσκληση στην κοινωνική ή την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα είστε μέσα στην υπερβολή, αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε κακό, ενώ αφορά έξοδα που μπορεί να κάνετε για το σπίτι ή την οικογένειά σας ή για την κοινωνική σας ζωή, είναι όμως ευχάριστα έξοδα. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου μπορείτε να περιμένετε πολλά αυτόν τον καιρό, με ταξίδια στο εξωτερικό, με επαφές και συζητήσεις. Γενικότερα, η οικογένειά σας σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί της. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου, αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις αυτόν τον καιρό, οι οποίες είναι σημαντικές. Η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά, είτε περιμένετε ένα παιδάκι, είτε έχετε χαρά από ένα παιδί ή γενικά ο ερωτικός σας σύντροφος μπορεί να είναι κάτι σταθερό στη ζωή σας.

Τοξότης

Υπέροχη είναι η σημερινή μέρα για σας τους Τοξότες που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, καθώς και με μετακινήσεις, συναντήσεις ευνοείστε, και τα ταξίδια και οι επαφές εξελίσσονται θεαματικά καλά για σας. Μπορεί να έχετε κάποιες διενέξεις, θα μπορούσα να πω, με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, τις οποίες μάλιστα ίσως τις δημιουργούν φίλοι. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας. Ωστόσο, γενικά η επικοινωνία σας είναι ιδιαίτερα καλή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας σταθεροποιείται ένα σχέδιο που έχει σχέση με τον οικογενειακό σας τομέα, όπου μπορείτε να κάνετε κάποια πολύ σημαντικά πλάνα. Θυμηθείτε ότι οι συναντήσεις και οι μετακινήσεις έχουν να σας δώσουν πολλά.

Αιγόκερως

Ένα οικονομικό θέμα είναι σημαντικό για σας τους Αιγόκερους. Μπορεί να ρυθμίζετε ένα θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες, αλλά και να εισπράττετε χρήματα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Γενικότερα είναι θεαματική μέρα για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ή μάλλον αντιφατική, θα έλεγα. Δηλαδή από τη μια δημιουργείται ένα πολύ ευχάριστο κλίμα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου, αφού κλείνετε μια εργασία, μια σχέση, μια συνεργασία, από την άλλη εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου εξακολουθείτε να έχετε ένταση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Υδροχόος

Μια ευχάριστη μέρα, μέρα υπερβολής είναι η σημερινή για σας τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο. Με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να κάνει ό,τι καλύτερο, οι διενέξεις περνούν σιγά σιγά, ενώ ένα σχέδιο που έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα μπορούσε να επιλυθεί. Μπορεί το θέμα αυτό να αφορά το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν εξελίξεις γενικότερα, ενώ θα πρέπει να φροντίζετε ηλικιωμένους της οικογένειάς σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Μια πολύ καλή μέρα ξημερώνει για σας τους Ιχθύς, που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, με ευχάριστες, σταθεροποιητικές τάσεις. Σήμερα ασχοληθείτε με την εργασία σας και φροντίστε κάποια πρόσωπα, τα οποία μπορεί να σας έχουν ανάγκη, είτε οικονομική είτε συναισθηματική. Γενικά, εσείς που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες να ξέρετε ότι αυτός ο χρόνος (και όχι μόνο) έχει να σας χαρίσει πολλά. Το ίδιο ισχύει και για σας που είστε γεννημένοι τον Μάρτιο. Οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου έχετε όνειρα, τα οποία μπορεί να καταστρώσετε, αλλά εσείς του Μαρτίου μπορείτε όντως να περιμένετε πολλά ως το τέλος αυτού του χρόνου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ