Σαρωτική η Ατλέτικο Μαδρίτης με Μίλαν, πέρασε με «τεσσάρα» στα προημιτελικά του Champions League -Πρόκριση στο ρελαντί για Μπάγερν - iefimerida.gr

Σαρωτική η Ατλέτικο Μαδρίτης με Μίλαν, πέρασε με «τεσσάρα» στα προημιτελικά του Champions League -Πρόκριση στο ρελαντί για Μπάγερν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το εμφατικό 4-1 επί της ανήμπορης να αντιδράσει Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε θριαμβευτική πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα στο Μόναχο, η Μπάγερν έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μη θέσει σε κίνδυνο το προβάδισμα των δύο γκολ που είχε απέναντι στην Αρσεναλ από τον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο και αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1) που την έφερε και τυπικά στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη Μαδρίτη οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησαν 4-1 της Μίλαν και με δύο νίκες (μετά το 0-1 στο Μιλάνο) πήραν το «εισιτήριο» για τους «8» μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το σκορ άνοιξε ο Ντιέγκο Κόστα στο 5΄, ισοφάρισε ο Κακά στο 27΄ αλλά λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, ο Αρντά Τουράν έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι στο 48΄ με τον Γκάμπι. Ο Ραούλ Γκαρθία στο 71΄ και ξανά ο Ντιέγκο Κόστα στο 85΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Τυπική διαδικασία στην Αλιάνζ Αρίνα

Στο Μόναχο ο Σβαϊνστάιγκερ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπάγερν στο 54'. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση της Αρσεναλ με σκόρερ εναν Γερμανό, τον Λούκας Ποντόλσκι.

Σαρωτική η Ατλέτικο Μαδρίτης με Μίλαν, πέρασε με «τεσσάρα» στα προημιτελικά του Champions League -Πρόκριση στο ρελαντί για Μπάγερν   | iefimerida.gr 0

Στην εκπνοή του αγώνα η Μπάγερν έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει μία ακόμη νίκη απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ, καθώς μετά απο ανατροπή του Ρόμπεν από τον Κοσιελνί ο διαιτητής έδειξε τη βούλα του πέναλτι αλλά ο Μίλερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνσκι από τα 11 μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ