Ιμπραήμ Χασάν -Ο 16χρονος «θετός» γιος της ηθοποιού Αννας Βαγενά, έχει πολύ ταλέντο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιμπραήμ Χασάν -Ο 16χρονος «θετός» γιος της ηθοποιού Αννας Βαγενά, έχει πολύ ταλέντο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συνδετικός κρίκος για τη γνωριμία τους ήταν ένας Κινέζος. Ο λόγος που γνωρίστηκαν μια θεατρική παράσταση. Τώρα, όμως, η Αννα Βαγενά, τονίζει ότι θα ήθελε να έχει τη δυνατότητα να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Ο λόγος για τον 16χρονο Ιμπραήμ Χασάν.

Η Αννα Βαγενά και ο μικρός Ιμπραήμ Χασάν, σύμφωνα με την Espresso, γνωρίστηκαν λόγω της παράστασης «Η ζωή μπροστά σου», την οποία ανεβάζει η ηθοποιός. Στο έργο του Ρομάν Γκαρί μια ηλικιωμένη Εβραία υιοθετεί έναν νεαρό Αραβα μουσουλμάνο στο Παρίσι. Ο 16χρονος παίζει το ρόλο του μικρού Αραβα και η Αννα Βαγενά αυτόν της Εβραίας. Και η ζωή αντέγραψε το έργο, καθώς η ηθοποιός φιλοξενεί τον μικρό τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι της, τον προσέχει, τον συμβουλεύει μαζί με τον σύζυγό της Λουκιανό Κελαηδόνη και θα ήθελε να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

«Η κυρία Βαγενά συντηρεί την οικογένειά μου, να έχει όλα τα καλά του Θεού, γιατί ο μπαμπάς μου δεν έχει δουλειά τώρα. Μου έχει εμπιστοσύνη, μου μαγειρεύει ωραία μπιφτέκια και μου λέει πάντα να κοιμάμαι σωστά για να έχω δυνάμεις» λέει ο 16χρονος, ο οποίος εκτός από το να ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι είναι και μαθητής της πρώτης τάξης επαγγελματικού λυκείου.

«Με το που τον είδα είπα ''είσαι τυχερή, έπεσες πάνω σε αστέρι''. Το παιδί μπαίνει στη σκηνή και δημιουργεί, έχει ταλέντο. Δεν χρειάζεται να πάει σε θεατρική σχολή, έχει εμένα» αναφέρει η ηθοποιός μιλώντας για τον 16χρονο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ