Δεν έχει τέλος η αγωνία για τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines -Πληροφορίες για συντρίμμια - iefimerida.gr

Δεν έχει τέλος η αγωνία για τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines -Πληροφορίες για συντρίμμια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία νέα πληροφορία πως εντοπίστηκαν συντρίμμια της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines σε απόσταση 50 μιλίων από τις ακτές του Βιετνάμ έχει προκαλέσει συναγερμό στις ομάδες έρευνας και διάσωσης που εδώ και τρεις ημέρες χτενίζουν την περιοχή.

Την πληροφορία την μετέδωσε η ιστοσελίδα Aviation Heraldοι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσαν ότι ένα αεροπλάνο το οποίο κινείτο στον αεροδιάδρομο L642 ανέφερε μέσω ασυρμάτου ότι είδαν μια μεγάλη έκταση με συντρίμμια 50 μίλια από τις ακτές του Βιετνάμ στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Την ίδια πληροφορία ανακοίνωσε και το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Χονγκ Κονγκ, μετά από ενημέρωση που είχε από διερχόμενο αεροπλάνο από το σημείο στο οποίο πιθανολογείται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος με του 239 επιβαίνοντες.

Μόλις έγινε γνωστή η νέα πληροφορία σκάφη έρευνας και διάσωσης πήραν εντολή να σπεύσουν στην περιοχή για να εξακριβώσουν αν πρόκειται για συντρίμμια της μοιραίας πτήσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος πτήση συντρίμμια Malaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ