Κι όμως, κάποιος προσπάθησε να βγάλει λεφτά από την τραγωδία με το Boeing [εικόνα] - iefimerida.gr

Κι όμως, κάποιος προσπάθησε να βγάλει λεφτά από την τραγωδία με το Boeing [εικόνα]

Κι όμως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τις άκαρπες έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing, κάποιος προσπάθησε να βγάλει χρήματα από την τραγωδία με τη μοιραία πτήση των Malaysian Airlines.

Η αναζήτηση στο διαδίκτυο για νέα από την πτήση MH370 που ξεκίνησε από την Κουάλα Λουμπούρ συνεχίζεται εντατικά σε όλο τον κόσμο. Κάποιος όμως, που προφανώς δεν συγκινείται από το γεγονός ότι αγνοούνται 239 άνθρωποι, σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί αυτό. Συγκεκριμένα, κατοχύρωσε τη διεύθυνση MH370.com στο διαδίκτυο- από τον αριθμό της πτήσης- και στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει λεφτά από αυτό.

Ανάρτησε λοιπόν δημοσίευση στο eBay, αναζητώντας πιθανούς αγοραστές για αυτή τη διεύθυνση στο διαδίκτυο. «Αγοράστε αυτό το domain σήμερα και πουλήστε το αργότερα για χιλιάδες δολάρια. Δεκάδες εταιρείες και συγγενείς των θυμάτων θα θέλουν να το αγοράσουν από εσάς. Πληρώστε λίγα σήμερα και βγάλτε τεράστιο κέρδος αύριο», γράφει η τραγική «αγγελία», με τιμή εκκίνησης 5.000 δολάρια.

Κι όμως, κάποιος προσπάθησε να βγάλει λεφτά από την τραγωδία με το Boeing [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ