Βιετναμέζοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν συντρίμμια του Βοeing της Malaysia Airlines [εικόνα] - iefimerida.gr

Βιετναμέζοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν συντρίμμια του Βοeing της Malaysia Airlines [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κομμάτια του Boeing 777-200 της Malaysia Airlines που χάθηκε από τα ραντάρ ενώ εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες, ισχυρίζονται ότι εντόπισαν Βιετναμέζοι αξιωματούχοι οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία.

Όπως εκτιμούν, τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν μπορεί να είναι τμήμα από την πόρτα και την ουρά του αεροσκάφους το οποίο αγνοείται εδώ και περίπου δύο 24ωρα.

Νωρίτερα πλοία του Βιετνάμ που συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού ανέφεραν ότι είδαν δύο πετρελαιοκηλίδες κοντά στο σημείο από το οποίο είχε εκπέμψει το τελευταίο σήμα το αεροσκάφος, όμως δεν εντόπισαν σημάδια από συντρίμμια.

Η περιοχή που διεξάγονται οι έρευνες έχει επεκταθεί προς τις δυτικές ακτές της Μαλαισίας, καθώς το Boeing φέρεται να έκανε στροφή 180 μοιρών και να επέστρεφε στην Κουάλα Λουμπούρ.

Στην επιχείρηση μετέχουν 15 αεροπλάνα, έξι πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και τρία σκάφη του λιμενικού από τη Μαλαισία, ενώ πλοία έχουν στείλει και οι Κίνα και οι Φιλιππίνες, που έχουν διαθέσει και στρατιωτικά αεροσκάφη όπως και οι ΗΠΑ. Η Malaysia Airlines πάντως ανακοίνωσε ότι «φοβάται το χειρότερο». Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι αυτοί, θα πρόκειται για το πιο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα από το 2001, οπότε 265 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί στις ΗΠΑ κατά τη συντριβή ενός Airbus A-300 της American Airlines.

Βιετναμέζοι αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν συντρίμμια του Βοeing της Malaysia Airlines [εικόνα] | iefimerida.gr 0

H φωτογραφία που παρουσίασαν οι Βιετναμέζοι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος Βιετνάμ Boeing Μalaysia Airlines
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ