Mamma mia: Η συνοδός του Ιταλού συνταξιούχου αποδείχθηκε πως ήταν το κορίτσι του εγγονού του - iefimerida.gr

Mamma mia: Η συνοδός του Ιταλού συνταξιούχου αποδείχθηκε πως ήταν το κορίτσι του εγγονού του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σίγουρα δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η μοίρα για έναν ηλικιωμένο από το Τρεβίζο της Ιταλίας. Ο 70χρονος, αποφάσισε να βάλει λίγο αλατοπίπερο στη ζωή του επιλέγοντας να περάσει μια νύχτα πάθους με μια ερωτική συνοδό.

Το σοκ που υπέστη ήταν ανεπανάληπτο όταν διαπίστωσε ότι η κοπέλα που έστεκε στην πόρτα του ήταν η αγαπημένη του γιου του.

Πρόκειται για την 40χρονη Νοτιοαφρικανή σύντροφο του γιου του, όπως αναφέρει και η τοπική εφημερίδα Il Gazzettino. Το παράνομο ζευγάρι δεν προχώρησε στις ερωτικές περιπτύξεις ενώ ο 70χρονος ανέφερε το συμβάν στο γιο του, αποκαλύπτοντας ότι η σύντροφός του δεν εργαζόταν ως σερβιτόρα αλλά ως συνοδός.

Αποτέλεσμα την αποκάλυψης ήταν να ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ του ερωτευμένου ζευγαριού ενώ το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας όταν ο γιος κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του πατέρα του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία σύνοδος συνταξιούχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ