Το ψητό ψάρι, αν κρίνουμε από ορισμένες ψαροταβέρνες στην Αθήνα και στα νησιά μπορεί να αποδειχθεί γαστρονομικό ναυάγιο. Καμμένο ή άψητο, αλμυρό ή ανάλατο, λαδωμένο, ξερό ή άνοστο όλα τα κακά μπορεί να συμπυκνωθούν πάνω στο-δυνητικά- γευστικότερο πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Υπάρχουν μερικά μυστικά ώστε η συνταγή σας να δώσει ένα νόστιμο αποτέλεσμα αντάξιο της ...αλμυρής τιμής του !
Υλικά
Συμβουλές
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο