Ο Bono των U2 είναι ο απόλυτος «μαϊντανός»: Μιλά στους συνέδρους τους Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - iefimerida.gr

Ο Bono των U2 είναι ο απόλυτος «μαϊντανός»: Μιλά στους συνέδρους τους Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τίτλος του απόλυτου «μαϊντανού» ανήκει στον Bono των U2, ο οποίος μιλά αυτή την ώρα στους συνέδρους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο.

Εκτός από την Ανγκελα Μέρκελ, τον Αντώνη Σαμαρά και άλλους ευρωπαίους ηγέτες, το «παρών» στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο δίνει, μιλώντας μάλιστα και στους συνέδρους, και ο δημοφιλής τραγουδιστής των U2, Bono, έπειτα από πρόσκληση του Ιρλανδού πρωθυπουργού, Εντα Κένι.

Σύμφωνα με τους ιρλανδικούς Times, ο Bono τόνισε ότι οι δεσμοί του με τους ηγέτες του ΕΛΚ δεν είναι κομματικοί. Απλώς, αποδέχθηκε την πρόσκληση και παρίστατο στη συνεδρίση στο πλαίσιο του συνεχιζόμενου διαλόγου του με παγκόσμιους ηγέτες. Διευκρίνισε, επίσης, ότι συμμετέχει στη συνεδρίαση ως εκπρόσωπος της καμπάνιας One κατά της ακραίας φτώχειας.

Ξεκινώντας την ομιλία του, τόνισε, απευθυνόμενος στους ηγέτες που συμμετέχουν στη συνεδρίαση ότι «η Eυρώπη είναι μια σκέψη που πρέπει να γίνει συναίσθημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ U2 Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ΕΛΚ Bono
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ