Οταν η βραβευμένη με 2 Οσκαρ Cate Blanchet έτριβε λυχνάρια και διαφήμιζε μπισκότα με λιγούρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η βραβευμένη με 2 Οσκαρ Cate Blanchet έτριβε λυχνάρια και διαφήμιζε μπισκότα με λιγούρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν 20 χρόνια τίποτα δεν προμήνυε οτι η Cate Blanchett θα πραγματοποιεί μια τόσο λαμπερή καριέρα στη μεγάλη οθόνη, αφού πλέον είναι η πρώτη Αυστραλιανή ηθοποιός που έχει βραβευτεί με δύο Οσκαρ και εξιτάρει τους θεατές σε κάθε της εμφάνιση. Ωστόσο, όλοι ξεκινούν πάντα από πολύ χαμηλά.Η πρώτη της εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο μακρινό 1994 μέσα από ένα διαφημιστικό κλιπ για σοκολατένια μπισκότα ως μια άσημη, μικρού βεληνεκούς ηθοποιός.

Το συγκεκριμένο διαφημιστικό παρουσίαζε αρχικά, μία νεαρή κοπέλα με «αδυναμία» στα μπισκότα Tim Tam, το ρόλο της οποίας υποδυόταν η πολυαγαπημένη ηθοποιός. Τότε ένα μαγικό τζίνι εμφανίζεται στο βίντεο και της χαρίζει 3 ευχές.

Ποιες ήταν αυτές;

Μα να έχει περισσότερα μπισκότα! Το κλιπ έπαιξε μόνο στην Αυστραλία αλλά, το φετινό δεύτερό της Οσκαρ, το επανέφερε στη μνήμη όσων το... θυμούνταν.

Θαυμάστε την απαστράπτουσα από τότε Cate Blanchett μόλις 25 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο Woody Allen βραβεία Όσκαρ cate blanchett
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ