Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 6 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο δείχνει ότι θα έχετε τουλάχιστον για ένα μήνα την αγάπη των φίλων σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ευχάριστη, ενώ η συναισθηματική ζωή θα πάρει μια νέα τροπή. Συζητάτε με φίλους ή στο χώρο της συλλογικής δουλειάς, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8-9 Απριλίου χωρίς παρεμβολές. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, και να σας δημιουργεί εντάσεις. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Μην αναμίξετε πρόσωπα της οικογένειάς σας σε ένα οικονομικό θέμα, γιατί αυτό έχει κάποια εμπόδια, τα οποία όμως είναι παροδικά. Όμως γενικά τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή της οικογένειάς σας προχωράνε. Μετ΄εμποδίων μεν, αλλά προχωράνε.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και εξακολουθεί να δείχνει ότι εσείς οι Ταύροι ασχολείστε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Οι Ταύροι των πρώτων ημερών είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση, ενώ εσείς που είστε γεννημένοι λίγο αργότερα, γύρω στην 1η Μαΐου, θα δείτε τα σχέδιά σας να προχωράνε σε επίπεδο οικονομικό, με τη βοήθεια μάλιστα κάποιων άλλων, αν και θα υπάρχουν κάποια εμπόδια μέσα στον Απρίλιο. Μετά όμως πραγματοποιούνται τα σχέδιά σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ σημαντική με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει περίπου για έναν μήνα. Μην συζητήσετε προς το μεσημέρι με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας για θέματα που έχουν σχέση με την προσωπική σας ζωή, γιατί ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες αντιρρήσεις γενικότερα. Εσείς που είστε γεννημένοι 3-5 Μαΐου μπαίνετε σε μια νέα φάση ζωής.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους η οριστική θέση που παίρνει σήμερα ο Δίας, έστω και μετά από σκαμπανεβάσματα, δείχνει εύνοια στα οικονομικά σας. Ειδικά ως τον Μάιο θα μπορέσετε και να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο αλλά και διευθετήσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για ένα μήνα. Προς το παρόν επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη, δεύτερη μέρα του ζωδίου σας. Τα ταξίδια, οι σπουδές, οι επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ευνοούνται, ενώ αποκλείεται σήμερα να μην έχετε συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα. Δεν αποκλείεται να είναι μάλιστα κάποια πράγματα που καθυστερούσαν, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουνίου. Ασχοληθείτε με την υγεία σας και θυμηθείτε ότι έχετε αλλαγές στη ζωή σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουνίου.

Καρκίνος

Σήμερα οι φίλοι «δεν έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους» για σας τους Καρκίνους. Προσέχετε, λοιπόν, να μην έχετε μπερδέματα και μην τους αναμίξετε με τα συναισθηματικά σας, γιατί υπάρχει ένα μπέρδεμα σε αυτόν τον τομέα. Όμως η ορθή πορεία του Δία θα δώσει σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου, αλλά χρειάζεται να προσέχετε. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου και που μπορεί να έχετε αλλαγές στη ζωή σας μέσα στον Απρίλιο, με την ορθή πορεία του Δία στο ζώδιό σας μπορεί να γίνετε πολύ πιο αισιόδοξοι, πολύ πιο χαρούμενοι, και έτοιμοι να πάρετε και κάποιο ρίσκο. Η αλαζονεία όμως δεν είναι καλή αυτή την εποχή, προσέχετε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο δείχνει ότι αλλιώς ξεκινά αυτός ο μήνας συναισθηματικά και αλλιώς θα τελειώσει. Ακόμη, χρειάζεστε προσοχή εσείς οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, αφού εξακολουθείτε να έχετε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν λύνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Αν έχετε οικογενειακά προβλήματα, τα οποία σας απασχολούν, καλό είναι να προσέχετε. Παρ΄ όλα αυτά και ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος σάς ανοίγουν νέους δρόμους, οι οποίοι είναι σημαντικοί. Μπορεί να αλλάξουν τα γεγονότα της ζωής σας, αλλά κάποια άλλα θέματα δεν παύουν να έρχονται να αντικαταστήσουν αυτά τα οποία σας στεναχωρούν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες ένα θέμα που έχει σχέση με τα συναισθηματικά σας ή με τα παιδιά παίρνει μια νέα τροπή. Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται καλύτερη, τα οικονομικά σας φαίνεται να ευνοούνται, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας για όλο τον μήνα. Προς το παρόν η Αφροδίτη επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας βρίσκονται λύσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Αυγούστου, αρκεί να ακούτε και τις απόψεις των άλλων. Τα οικογενειακά θέματα σας απασχολούν. Ειδικά μέχρι το μεσημέρι μην συζητήσετε ένα επαγγελματικό σας θέμα, γιατί ουσιαστικά υπάρχουν εμπόδια στην οικογενειακή σας ζωή που ίσως μεταφέρονται και στην επαγγελματική σας.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, αρχίζει μια νέα πορεία ζωής. Είστε πολύ τυχεροί αυτόν τον καιρό. Μπορεί εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1-2 Σεπτεμβρίου να δείτε θέματα τα οποία καθυστερούσαν τόσο καιρό να έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Μπορεί να είναι οικογενειακά και να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας σε αυτά. Ακόμα, η νέα θέση της Αφροδίτης ευνοεί θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας αλλά και με την υγεία σας, αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν διέξοδο. Η σημερινή Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί μεν εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, με κάποια εμπόδια όμως, τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ίσως κάποια κοντινά σας πρόσωπα δεν σας αφήνουν να ανοίξετε τα φτερά σας αυτή τη στιγμή. Πάντως ταξίδια, σπουδές ευνοούνται.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, για σας που είστε γεννημένοι 3-5 Οκτωβρίου η επιστροφή του Δία σε ορθή φορά σημαίνει εύνοια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, αρκεί να μην έχετε την δόση υπερβολής και αλαζονείας, η οποία μπορεί να εμποδίσει τα σχέδιά σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι ιδανική για την συναισθηματική σας ζωή. Για έναν ολόκληρο μήνα τα παιδιά και ο ερωτικός σας σύντροφος έχουν να πουν πολλά για σας. Προς το παρόν επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Συζητήσεις κάνετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Ένα οικονομικό σας θέμα εξακολουθεί να σας φορτίζει και να εμποδίζει τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα, τα οποία είναι σημαντικά και θα σας ανοίξουν έναν νέο δρόμο. Έχετε πολλή έμπνευση και διορατικότητα την περίοδο αυτή.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί προβληματισμό, κυρίως σε σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Ο Κρόνος σάς δείχνει κάποιες αλήθειες σχετικά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, η νέα θέση του Δία θα ευνοήσει πολύ εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Νοεμβρίου. Έστω και με εμπόδια, ευνοούνται ταξίδια στο εξωτερικό, επαφές, συμφωνίες. Η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά για σας που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, και μπορεί να αφορά και ένα παιδί, τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ αν ασχολείστε με την τέχνη θα είναι ιδανική. Η νέα θέση της Αφροδίτης δείχνει και πάλι ενασχόληση με τα οικογενειακά σας θέματα.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα ένα θέμα εργασίας ή υγείας δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Αρχίζει μια περίοδος όπου μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα ενδεχομένως να σας φέρουν πιο κοντά σε φίλους ή συγγενείς. Τα οικογενειακά σας δεν παύουν να σας απασχολούν, αλλά κάτι που κινείται, έστω και μετ΄ εμποδίων, φέρνει λύσεις σε οικονομικά σας θέματα, τα οποία ίσως σας δυσκολέψουν τον επόμενο μήνα, αργότερα όμως θα προωθηθούν. Πολλές ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας θα έχετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 2-3 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για σας τους Αιγόκερους, για να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και θα υπάρχουν κάποια εμπόδια. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει τα οικονομικά σας, τα οποία είναι σημαντικότατα για σας, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας προωθούνται. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1 Ιανουαρίου προσέχετε τις ρήξεις που μπορεί να δημιουργηθούν, ιδιαίτερα μέσα στον Απρίλιο, ή τις αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι υποδεχθείτε την Αφροδίτη, που θα μείνει ένα μήνα στο δικό σας ζώδιο. Προς το παρόν το νιώθετε εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Η γοητεία σας ανεβαίνει. Γενικά, σε ένα θέμα δουλειάς, μετά από κάποιες εντάσεις, θα δείτε να προχωρούν τα πράγματα κατά τον καλύτερο τρόπο. Ένταση στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις, οι οποίες μπορεί να μην σας αρέσουν. Αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου, οι οποίες θα προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Κάποιες μετακινήσεις, κάποιες συζητήσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν πολύ εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 -31 Ιανουαρίου. Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι θα ευνοηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Και στη δουλειά σας, μετά από κάποιες αναταράξεις, μπαίνουν πολλά σε ορθή πορεία και πραγματικά οι στόχοι σας πραγματοποιούνται.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς η επιστροφή του Δία σε ορθή φορά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μπορεί να λύσει θέματα, τα οποία έχουν σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά, μετά από κάποιες ανακατατάξεις, οι οποίες θα γίνουν είτε λόγω οικονομικών, είτε λόγω άλλων θεμάτων. Η νέα θέση της Αφροδίτης μπορεί να σας φέρει μυστικές επαφές ή συμφωνίες ή κάποια θέματα τα οποία δεν μπορείτε ακόμη να κοινολογήσετε. Σήμερα θα συζητήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για τα άγχη που μπορεί να έχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά είναι μια περίοδος που πρέπει να βιαστείτε.Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ