Μπόμπιρας έκανε «ντου» σε γήπεδο και χάρη στους παίκτες, ένιωσε σαν σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπόμπιρας έκανε «ντου» σε γήπεδο και χάρη στους παίκτες, ένιωσε σαν σταρ του ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δεν έχει συμπληρώσει καν την πρώτη δεκαετία της ζωής του, αλλά η συγκίνηση που βίωσε δύσκολα θα ξεπεραστεί τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ενας μπόμπιρας εισέβαλε στο γήπεδο, αμέσως μετά από τη λήξη του φιλικού ανάμεσα στη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία (0-5) και ένιωσε σαν... σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο πιτσιρικάς κατάφερε να τρυπώσει στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τρέχει τρισευτυχισμένος, αλλά αμέσως τον εντόπισαν οι άνδρες της ασφάλειας, που τον πήραν αγκαλιά για να τον απομακρύνουν. Εκεί, όμως, εμφανίστηκε ο... σωτήρας του μικρού, ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης τον πήρε στα χέρια του και τον πήγε στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι συμπαίκτες του. Αμέσως, όλοι τον πήραν αγκαλιά και άρχισαν να τον πετάνε στον αέρα, με τον μπόμπιρα να μην σταματά να χαμογελά, γεμάτος ευτυχία για τις απίθανες στιγμές που ζούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ