Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Διάσημο μοντέλο φιλιόταν παθιασμένα με άνδρα 13 χρόνια νεότερό της στο πάρτι των Οσκαρ - iefimerida.gr

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Διάσημο μοντέλο φιλιόταν παθιασμένα με άνδρα 13 χρόνια νεότερό της στο πάρτι των Οσκαρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες ήθελαν την εκρηκτική Heidi Klum να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της, Seal, ωστόσο, στο Χόλιγουντ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ψίθυροι πως το διάσημο μοντέλο ήταν άτακτο κατά τη βραδιά των Οσκαρ.


Η ξανθιά καλλονή εθεάθη με τις φίλες της σε πάρτι για τη βραδιά των Οσκαρ. Στο ίδιο πάρτι βρισκόντα και ο Vito Schnabel, ένας από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς ντίλερ έργων τέχνης της Νέας Υόρκης.

Ο Vito μπορεί να θέλησε να κάνει διακριτική την παρουσία του, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εθεάθη να φιλιέται παθιασμένα με το γνωστό μοντέλο προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, ορισμένες, θολές ομολογουμένως, φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν μεγαλύτερη την αμηχανία της Heidi Klum.

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Διάσημο μοντέλο φιλιόταν παθιασμένα με άνδρα 13 χρόνια νεότερό της στο πάρτι των Οσκαρ | iefimerida.gr 0
Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Διάσημο μοντέλο φιλιόταν παθιασμένα με άνδρα 13 χρόνια νεότερό της στο πάρτι των Οσκαρ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χόλιγουντ Όσκαρ Seal Heidi Klum Vito Schnabel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ