Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 5 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο είναι σημαντικό. Δεν αποκλείεται πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν σε αυτό. Η ένταση που υπήρχε για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας δεν παύει μεν να υπάρχει, καταλαγιάζει όμως σιγά σιγά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σημαίνει για σας ότι για ένα μήνα θα έχετε μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές. Ο Ερμής βοηθά τις σχέσεις σας με φίλους, και μάλιστα, αν υπήρχε κάποια παρεξήγηση, έρχεται στο προσκήνιο μια συζήτηση, η οποία θα επαναφέρει τα πράγματα εκεί που θέλετε. Το άγχος που μπορεί να έχετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο εξακολουθεί να υπάρχει, χωρίς όμως αυτό να είναι πιεστικό. Υπερβολές οι οποίες έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σας φαίνεται ότι αυτόν τον καιρό θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιλύονται. Αν είστε γεννημένοι 2-3 Απριλίου προσέχετε τις επιλογές που μπορεί να κάνετε την περίοδο αυτή.

Ταύρος

Η Σελήνη είναι στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί ιδιαίτερα εσάς τους Ταύρους που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας,συγγενείς ή φίλοι μπορεί να βοηθήσουν γενικότερα τους στόχους σας, ενώ κατά την διάρκεια συναντήσεων και συζητήσεων θα έχετε μια ευχάριστη επαφή. Οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πλάνο, το οποίο θα είναι σημαντικό και το οποίο θα αλλάξει γενικότερα την ζωή σας. Γενικά αυτόν τον καιρό οι φίλοι και οι συγγενείς σας είναι σημαντικοί για σας. Η νέα θέση της Αφροδίτης, η οποία περνά στον Υδροχόο, σημαίνει ότι για ένα μήνα θα έχετε κοινωνικές επαφές και οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα είναι πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες. Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και μάλιστα ανάδρομος. Έτσι θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας θα πρέπει να τα προσέξετε. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 18 Μαΐου, ειδικά την άλλη εβδομάδα, γύρω στις 11 του μήνα, αποφύγετε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως δεν βρίσκετε το δίκιο σας. Το ευτύχημα είναι ότι η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, απαλλάσσεται πλέον από τις εντάσεις. Έτσι μπορείτε εσείς που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας να δείτε τα σχέδιά σας, που αφορούν ένα ταξίδι ή συναντήσεις, να ευνοούνται ιδιαίτερα. Αλλαγή ζωής έχετε εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Μαΐου.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι ίσως χρειάζεστε να μείνετε για λίγο μόνοι και να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας, τα οποία μάλλον βρίσκονται σε αταξία. Μην αφήνετε φίλους να σας πιέσουν. Οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή τώρα παίρνει έναν νέο δρόμο. Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στον Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Η θέση αυτή, για έναν μήνα τουλάχιστον, θα δείξει ότι είναι καλύτερα τα συναισθηματικά σας, θα τα δείτε κάτω από ένα άλλο πρίσμα, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές και οτιδήποτε έχει σχέση με γραπτά. Βέβαια η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή αυτόν τον καιρό μπορεί να έχει κάποιες αβέβαιες καταστάσεις, αν είστε γεννημένοι 21-23 Μαΐου. Αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουνίου, προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να κάνετε. Ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και με την υγεία σας, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί παλιές υποθέσεις να γυρίσουν στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια πάρα πολύ ωραία μέρα, για να δείτε φίλους, να προωθήσετε ένα θέμα, το οποίο σας απασχολεί άμεσα και για το οποίο θα έχετε βοήθεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιούνιο . Κατά τα άλλα σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να δείτε τα σχέδια σας να πραγματοποιούνται. Ακόμα και σεις που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας και οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά, και μάλιστα δεν διορθώνονται αμέσως, αφού ο Άρης ακόμη σας επηρεάζει, όμως δεν δέχεστε την πίεση που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Στον χώρο των οικονομικών σας μπορεί να βρείτε μια λύση. Αν είστε γεννημένοι 3-5 Ιουλίου, αναπάντεχα γεγονότα έρχονται στη ζωή σας.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια πολύ καλή μέρα για κοινωνικές αλλά και για επαγγελματικές επαφές. Θα μπορούσατε να συζητήσετε με πρόσωπα κύρους τα θέματα που σας απασχολούν και για τα οποία θα μπορούσε να βρεθεί λύση. Έχετε μια έμπνευση αυτόν τον καιρό, η οποία θα σας οδηγήσει σε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα. Προσέχετε κατά την διάρκεια μετακινήσεων και συζητήσεων. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικογενειακά σας εξακολουθεί να σας απασχολεί. Ιδιαίτερα γύρω στις 11 Μαρτίου αποφύγετε να κάνετε μια συζήτηση, η οποία καίει, είτε με τον σύντροφό σας είτε για τα οικογενειακά σας. Σε λίγο η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιό σας. Έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Σελήνη σήμερα είναι σε μια πάρα πολύ ωραία θέση, για να κυνηγήσετε τα σχέδιά σας, τα οποία σας απασχολούν. Θα έχετε έμπνευση αυτόν τον καιρό για να βελτιώσετε τα θέματά σας. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν την περίοδο αυτή, ενώ θα αρχίσει μια περίοδος όπου η δουλειά θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σας. Ενδεχομένως να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι, γοητευμένοι από σας, θα σας βοηθήσουν. Μια αλλαγή ζωής περιμένει εσάς που είστε γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών σας ή μπορείτε να ζητήσετε χρήματα τα οποία σας οφείλουν ή είναι πιθανό να δείτε να καθυστερούν κάποια χρήματα που έχετε να λαμβάνετε. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, αν και αυτό τον καιρό μπορεί να έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα.Ζυγός

Σήμερα για σας τους Ζυγούς είναι μια καλή μέρα, για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί ιδιαίτερα. Ο τομέας της δουλειάς ή της υγείας σας έχει να σας δώσει πολλά. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τον σωστό δρόμο. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα παιδιά ή την ερωτική σας ζωή. Οικογενειακές καταστάσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας σας απασχολούν, ίσως ακόμη να μην βρίσκεται λύση, αλλά τουλάχιστον θα προχωρήσουν με όποια μορφή και αν έχουν. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μπορεί ο Άρης να εξακολουθεί να είναι στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, όμως δεν είναι τόσο πιεστικός, τουλάχιστον στα συναισθηματικά και οικογενειακά σας θέματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Έχετε κατά κάποιο τρόπο την προσωπική σας Πανσέληνο, σαν να είστε λίγο φορτισμένοι, όμως τα πράγματα βαίνουν αρκετά καλά. Θέματα που καθυστερούσαν έρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν, ενώ οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο παίρνει έναν καλό δρόμο. Οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18-20 Νοεμβρίου, αποφύγετε γύρω στις 11 του μήνα να κάνετε παρόμοιες συζητήσεις και προσέχετε νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Σελήνη είναι σε ένα πολύ καλό ζώδιο σήμερα, αφού μπορείτε να προγραμματίσετε θέματα δουλειάς ή ακόμα και θέματα υγείας. Πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ οι συναντήσεις και οι επαφές ευνοούνται. Θα περάσει ένας μήνας, κατά τον οποίο θα κάνετε μικρές διαδρομές με αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία θα είναι σημαντικά για σας, αν είστε γεννημένοι 8-10 Δεκεμβρίου αλλά και για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες προσέχετε, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην βλέπετε καθαρά τα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν στην οικογένειά σας. Συζητήστε με συγγενείς ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους η Σελήνη σήμερα είναι μοναδική! Μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, να βρείτε λύσεις, οι οποίες είναι θα σημαντικές και θα μπορούσαν να σας δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, τα επαγγελματικά θέματα δεν λείπουν. Επίσης, μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Βέβαια, η Αφροδίτη σας βοηθά. Ένα οικονομικό σας θέμα επιλύεται, ενώ θέματα που αφορούν τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας μπορεί σιγά σιγά, αν και με εμπόδια, να προχωρήσουν.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη σε λίγο περνά στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, εσείς οι Υδροχόοι που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα έχετε ευχάριστες επαφές. Σήμερα ένα οικογενειακό θέμα βρίσκει λύση, η οποία θα είναι σημαντική. Αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου, οι αλλαγές στη ζωή σας είναι πάρα πολύ σημαντικές, ενώ ένα οικονομικό σας θέμα επιλύεται. Ο χώρος της δουλειάς σας, αν και σας αγχώνει γενικά, θα προχωρήσει κατά τον καλύτερο τρόπο. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, έχετε δύναμη για να προωθήσετε σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε, αν είστε γεννημένοι 13-14 Φεβρουαρίου, και ειδικά γύρω στις 11 του μήνα, δεν είναι μια καλή μέρα για να λύσετε επαγγελματικά θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Ίσως σήμερα αύριο να είναι καλύτερα, όχι την άλλη εβδομάδα.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει ένα νέο δρόμο, έστω και μετ΄ εμποδίων. Πολλές φορές θέλετε να κάνετε πράγματα, αλλά λόγω οικονομικών θεμάτων δεν τα πραγματοποιείτε. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ουσιαστικά μπαίνετε σε μια νέα φάση ζωής, η οποία θα είναι ιδανική.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ