Μπλέξιμο στο ΣΥΡΙΖΑ για την Χ.Α.: Ψηφίζουν άρση ασυλίας με αστερίσκο για να αποφύγουν εσωκομματικές εντάσεις - iefimerida.gr

Μπλέξιμο στο ΣΥΡΙΖΑ για την Χ.Α.: Ψηφίζουν άρση ασυλίας με αστερίσκο για να αποφύγουν εσωκομματικές εντάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία «ενδιάμεση» λύση προσανατολίζονται, όπως όλα δείχνουν στην Κουμουνδούρου για το αν θα πρέπει να συναινέσουν στην άρση της βουλευτικής ασυλίας των 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Με τη συνεδρίαση των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως «Υπάρχει μέχρι τώρα προσανατολισμός για άρση ασυλίας με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο διευκόλυνσης της Δικαιοσύνης και υπάρχει και η άλλη άποψη εντός του κόμματος ότι για τους 9 βουλευτές το πόρισμα δεν είναι αρκούντος πειστικό».

Πάντως, η συζήτηση είναι σε εξέλιξη, έχουν εκφραστεί ετερόκλητες απόψεις ενώ μένει να τοποθετηθούν όλα τα στελέχη προκειμένου να υπάρξει η τελική απόφαση.

Στην Κουμουνδούρου προσανατολίζονται στο να υπερψηφίσουν την άρση της ασυλίας, αλλά με... αστερίσκους και αναζητούν μια φόρμουλα που θα ικανοποιεί όλες τις αντίθετες απόψεις εντός του κόμματος.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ