Σέντρα στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Σέντρα στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί απόψε το βράδυ την Τότεναμ και η Ίντερ την Σάλκε, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυλαία λοιπόν με δύο πολύ σημαντικές με δύο αναμετρήσεις.

Στη Μαδρίτη και στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η βασίλισσα φιλοδοξεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τότεναμ, της ευχάριστης έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους “4” όπου είναι μάλιστα πιθανό να αντιμετωπίσει την «αιώνια» αντίπαλο της, Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη οι “Πετεινοί” έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη φάση την Μίλαν, φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και βγάλουν νοκ-άουτ τη Ρεάλ.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η κάτοχος του τροπαίου Ίντερ μετά την σπουδαία ανατροπή - πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, αντιμετωπίζοντας τη Σάλκε.

Οι «νερατζούρι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να αφήσουν πίσω την ήττα στο ντέρμπι από τη συμπολίτισσα Μίλαν, με την οποία έχασαν έδαφος για την υπόθεση τίτλος στην Ιταλία.

Η ομάδα της Γερμανίας από την άλλη πλευρά έχει ήδη πετύχει το στόχο της και προκρίθηκε στη φάση των “8”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζει να κάνει όνειρα. Έτσι θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα με το οποίο θα έχει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης Τότεναμ Ίντερ Σάλκε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ