Πώς η αδυσώπητα σέξι Ναόμι Κάμπελ κάνει τέσσερις άντρες να τρέμουν από ταραχή, απλά καθήμενη δίπλα τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς η αδυσώπητα σέξι Ναόμι Κάμπελ κάνει τέσσερις άντρες να τρέμουν από ταραχή, απλά καθήμενη δίπλα τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύει το 43ο έτος της ηλικίας της και, παρ' όλα αυτά, η γυναίκα δεν λέει να χάσει εκείνο το αδηφάγο, θανατηφόρα άνετο και πληθωρικό ανάστημα που την εδραίωσε ως υπερ-μοντέλο μεγατόνων στις πασαρέλες του κόσμου.

Η Ναόμι Κάμπελ, πιο σέξι από ποτέ, συνεντευξιάζεται σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC, καλεσμένη του οικοδεσπότη Γκράχαμ Νόρτον, καθισμένη σε καναπέ πλάι σε τέσσερις άρρενες εξίσου καλεσμένους με έκδηλα τα σημάδια της νευρικότητας.

Κι αν η πρώην μοντέλα προκαλεί τέτοιους «τριγμούς» σε έναν απλό καναπέ εκπομπής, απλά και μόνο συνονιλώντας, μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να πυροδοτήσει σε άλλα πιο ...αναπαυτικά σημεία!

Για του λόγου το αληθές, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκπομπή μοντέλο Ναόμι Κάμπελ καναπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ