Από υπουργείο σε υπουργείο η Τρόικα -Συνεχείς συσκέψεις για να κλείσει η συμφωνία - iefimerida.gr

Από υπουργείο σε υπουργείο η Τρόικα -Συνεχείς συσκέψεις για να κλείσει η συμφωνία

Από υπουργείο σε υπουργείο η Τρόικα -Συνεχείς συσκέψεις για να κλείσει η συμφωνί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους ρυθμούς της Τρόικα κινούνται οι περισσότεροι υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς έχουν συνεχείς συσκέψεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, προκειμένου να κλειδώσει η συμφωνία.Το μεσημέρι συναντήθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με τους εκπροσώπους της Τρόικας και στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος όμως λίγο πριν από τις 13:30 αποχώρησε προκειμένου να λάβει μέρος σε ενδοκυβερνητική σύσκεψη, με τους υπουργός Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη.

Παράλληλα, στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν και οι υπουργοί Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Και οι συσκέψεις δεν σταματούν εκεί, αφού στις 5:30 ο Αδωνις Γεωργιάδης θα έχει τετ α τετ με τους τροϊκανούς, ενώ στις 7:00 ο Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Τρόικα. Και ενώ η μία σύσκεψη θα διαδέχεται την άλλη, κάπου στο ενδιάμεσο και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα συναντηθεί με την Τρόικα.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, πάντως, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως τα δημοσιονομικά θέματα έχουν κλείσει και μένουν ακόμα ανοιχτά τα ζητήματα των απολύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπουργοί τρόικα δανειστές υπουργεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ