Τα ζώδια της Τρίτης 4 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 4 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Κριού, με τον Άρη να βρίσκεται ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σας, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης δείχνει ότι στην επαγγελματική ή και κοινωνική σας ζωή μπορεί να δώσετε λαβή για σχόλια, τα οποία θα είναι σημαντικά. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους γενικότερα, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο θα μπορούσε αυτή την στιγμή να πάρει μια νέα πορεία. Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους δεν θα μπορούσα να πω ότι σήμερα είναι και η καλύτερη μέρα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί μεν ένα καλό κλίμα για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όμως το γεγονός ότι δέχεται δυσαρμονικές όψεις σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχετε κάποια εμπόδια σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις. Συζητάτε για ένα επαγγελματικό θέμα, αν είστε γεννημένοι 8 -9 Μαΐου, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να σας αγχώνουν ή να σας φορτίζουν. Παρ' όλα αυτά θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 21-23 Απριλίου, έχετε κάποια όνειρα τα οποία είναι σημαντικά. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8-9 Μαΐου, πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ίσως του οικογενειακού, μπορεί να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν γενικότερα. Μπαίνετε σε μια νέα φάση ζωής, η οποία θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική.

Δίδυμοι

Σήμερα η κοινωνική σας ζωή ή οι φίλοι σας μπορεί να προβληματίσουν εσάς τους Διδύμους. Θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στα προβλήματά τους, να έρθετε πιο κοντά σε πρόσωπα της οικογένειάς σας, ενώ θα πρέπει να προσέχετε, γιατί η συναισθηματική σας ζωή περνάει από 40 κύματα, θα μπορούσα να πω. Υπάρχει μια απογοήτευση αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με ταξίδια, με γραπτά ευνοούνται. Μπορείτε τώρα να διατυπώσετε τις απόψεις σας, οι οποίες θα είναι σημαντικές. Οτιδήποτε έχει σχέση με ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι γενικότερα ξεκαθαρίζει την περίοδο αυτή. Θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας ή ακόμα και με την υγεία σας θα πρέπει να τα προσέξετε. Ξεκουραστείτε, ίσως είστε κουρασμένοι αρκετά. Δεν αποκλείεται να επανέλθει μια παλιά υπόθεση στο προσκήνιο. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο έχετε κάποιες επιφυλάξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη, κυβερνήτης σας, είναι και σήμερα στον Κριό, όπου δεν δέχεται και τις καλύτερες όψεις, τουλάχιστον για σας τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 20 Ιουλίου. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας αλλά και με τα βαθύτατα συναισθηματικά σας έρχονται στο προσκήνιο, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας φορτίζουν. Αντίθετα, αν είστε γεννημένοι 2-4 Ιουλίου, έχετε κάποιες λύσεις στα προβλήματα που ήδη σας απασχολούν. Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύς είναι ευεργετική για σας. Λύνει πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε τώρα ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Πολλές αλλαγές θα νιώσετε στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου, τις οποίες θα πρέπει να τις διαχειριστείτε κατά τον καλύτερο τρόπο. Το γεγονός όμως ότι ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σημαίνει ότι θα βρείτε λύσεις, ενώ το τρίγωνο του Κρόνου μπορεί σιγά σιγά, αργά και σταθερά να δημιουργήσει σχέσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν αλλά και να σας δώσουν χαρά.

Λέων

Πολύ ευχάριστες είναι μέρες αυτές για σας τους Λέοντες. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε θέματα, τα οποία έχετε ονειρευτεί ή έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Σήμερα, οι επαφές με το εξωτερικό, ένα ταξίδι, κάποια μελλοντικά σχέδια δεν φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο που εσείς θέλετε, όμως το εμπόδιο αυτό μπορεί να είναι παροδικό. Μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας τα γεγονότα που έχουν έρθει στο προσκήνιο, ενώ πολλά αλλάζουν στην επαγγελματική σας ζωή. Θέματα οικογένειας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 18 Αυγούστου, ή θέματα ακίνητης περιουσίας εξακολουθούν να σας απασχολούν. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τα επιλύσετε, ίσως μάλιστα γύρω στον Μάιο θα μπορούσε να έρθει μια επίλυση, την οποία δεν περιμένετε αυτή τη στιγμή. Προσέχετε τους συνεργάτες σας, οι οποίοι δεν είναι ούτε διαχειρίσιμοι αλλά ούτε και αρκετά ειλικρινείς. Αφήστε τη μέρα να περάσει, χωρίς να συζητήσετε με συνεργάτες σας στο χώρο της δουλειάς σας.

Παρθένος

Παρθένοι μου, και πάλι ένα οικονομικό θέμα σάς απασχολεί. Ίσως σήμερα να κάνετε κάποιες υπερβολές, οι οποίες είναι σημαντικότατες και μπορούν να σας φέρουν αντιμέτωπους με μια δυσαρέσκεια, που θα αφορά είτε πρόσωπα που αγαπάτε είτε ακόμα και θέματα της υγείας σας. Αποφύγετε τις οικονομικές υπερβολές, προσέχετε την υγεία σας και ελάτε πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Δυνατοί άνθρωποι ενδεχομένως να σας βοηθήσουν, ενώ αλλάζει σε πολλά η ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας, εάν καθυστερούσε, τώρα παίρνει ένα δρόμο ο οποίος θα σας οδηγήσει σε επιτυχία γενικότερα. Φίλοι δυνατοί μπορεί να σας βοηθήσουν λίγο αργότερα, εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Με οικογενειακά θέματα, αλλά και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποιες απρόοπτες εντάσεις, οι οποίες μάλιστα θα μπορούσαν να διαρκέσουν για πολύ. Γι' αυτό θα πρέπει να προσέχετε. Το ίδιο ισχύει και για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Οκτωβρίου. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορείτε τώρα να μιλήσετε και να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα στην πορεία των σχέσεών σας. Στον χώρο της δουλειάς σας ήδη άρχισαν να υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα ένα θέμα εργασίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα υπερτονισμένο. Ίσως κάποια εμπόδια υπάρχουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αυτό σας χαλάει την διάθεση αλλά και την προοπτική να έχετε κάποιες συναντήσεις, ενώ κατά την διάρκεια συναντήσεων ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν καλό δρόμο. Ο Βόρειος Δεσμός έχει μπει στο ζώδιό σας, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας οι οποίοι είναι σημαντικοί και θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν μια νέα φάση ζωής. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 18-19 Νοεμβρίου, συνειδητοποιείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν σας αρέσουν. Μάλιστα, εκεί γύρω στις 11 του μήνα προσέχετε και οικογενειακά σας θέματα, αλλά και την πολύ προσωπική σας ζωή, η οποία μπορεί να σας φορτίσει.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Σελήνη δεν είναι μεν σε άσχημη θέση, ασχολείστε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, όμως την περίοδο αυτή ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας σας απασχολούν, ενώ σε οτιδήποτε έχει σχέση με την οικογένειά σας φαίνεται ότι βρίσκετε λύσεις την περίοδο αυτή. Κάποιες αλλαγές θα γίνουν στον χώρο της εργασίας σας ή ακόμα και της υγείας σας. Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δείτε βαθύτερα τα προβλήματά τους.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους σήμερα είναι ακατάλληλη μέρα, για να συζητήσετε πάνω σε οικονομικο-συναισθηματικά θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Θα μπορούσατε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους. Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση και να χαλάσει ακόμα και τη διάθεσή σας στην οικογενειακή σας ζωή. Μετακινήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται, ενώ ευνοούνται και τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι επιτέλους μπορείτε να συζητήσετε θέματα, τα οποία σας απασχολούν. Όμως ένα θέμα που έχει σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας προκαλεί φόρτιση. Ίσως να μην είναι τα πράγματα ακριβώς όπως τα θέλετε, και αυτό σας δημιουργεί ένα άγχος. Όμως οτιδήποτε έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα έχει επιτυχία. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους και να βρείτε γενικότερα λύση. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα μπορεί να υπάρχουν άγχη για πρόσωπα της οικογένειάς και του περιβάλλοντός σας. Από τις 6 του μήνα, που η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα αλλάξει γενικά η διάθεσή σας. Θέματα τα οποία καθυστερούσαν μπορείτε τώρα να τα προωθήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο με μια συζήτηση.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς, ενώ υπάρχουν αρκετά καλές προϋποθέσεις, ένα οικονομικό θέμα είναι αρκετά σημαντικό αυτόν τον καιρό. Αποφύγετε να συζητήσετε σήμερα οικονομικά σας θέματα. Αν αυτά τα θέματα είναι αναμεμιγμένα με φίλους ή συλλογική δουλειά δεν φαίνεται να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά σας αφήστε το να το συζητήσετε από αύριο και μετά, που τα πράγματα ευνοούνται. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά θέματα, τα οποία σας αγχώνουν και σας πιέζουν, σιγά σιγά εξελίσσονται κατά τον καλύτερο τρόπο και για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας αλλά και για σας που είστε γεννημένοι αρχές Μαρτίου. Αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, να ξέρετε ότι έχετε ιδέες οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε επιτυχία. Αποφύγετε όμως αβέβαιες καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες, και προσέξτε μην μπλέξετε σε σκάνδαλα. Δυνατοί φίλοι σάς βοηθούν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ