Ενας πληγωμένος έρωτας: Γιαγιά με 9 εγγόνια παράτησε τον 45χρονο εραστή της και αυτός τις έστελνε σαμπάνιες[εικόνες] - iefimerida.gr

Ενας πληγωμένος έρωτας: Γιαγιά με 9 εγγόνια παράτησε τον 45χρονο εραστή της και αυτός τις έστελνε σαμπάνιες[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκείνη είναι γιαγιά με εννέα εγγόνια και εκείνος ένας 45χρονος άντρας. Η 62χρονη Yvonne Donlan από το Salford της Βρετανίας κατήγγειλε στις διωκτικές αρχές τον πρώην εραστή της Steven Hunter για παρενόχληση καθώς μετά το χωρισμό τους εκείνος πληγωμένος από έρωτα, θέλησε να τη διεκδικήσει με ανορθόδοξο τρόπο.

Σύμφωνα με την ίδια, παραμόνευε στον κήπο της και τη «βομβάρδιζε» με δώρα, λουλούδια και γράμματα κάτι που ενόχλησε σφόδρα την ηλικιωμένη η οποία κατέφυγε στη δικαιοσύνη και κατάφερε τη λήψη περιοριστικών μέτρων εναντίον του. Οπως ισχυρίστηκε η 62χρονη ο 45χρονος ήταν «γοητευτικός» στην αρχή, αλλά αργότερα έγινε «κτητικός» γι αυτό και αποφάσισε να διακόψει κάθε δεσμό μαζί του.

«Μετά το χωρισμό μας άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, παπούτσια, γάντια, σαμπάνιες, DVDs...».

Ενας πληγωμένος έρωτας: Γιαγιά με 9 εγγόνια παράτησε τον 45χρονο εραστή της και αυτός τις έστελνε σαμπάνιες[εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ