Τέλος ο Στέφενς μετά από τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Τέλος ο Στέφενς μετά από τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ

Τέλος ο Στέφενς μετά από τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Κρήτη με τον Εργοτέλη (2-2), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Γιαυτό και μερικές ώρες αργότερα, ο Ιβάν Σαββίδης «αποκεφάλισε» τον Χουμπ Στέφενς.

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ δεν έκρυψε την απογοήτευση που υπάρχει για τα αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου. Με την αποχώρηση του Ολλανδού, ο έως τώρα βοηθός του Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει τα ηνία, με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να παραμένει στον πάγκο ως το τέλος της περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.

Ηταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.

Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ