Η Κέρκυρα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Ενα μοναδικό ταξίδι από το Παλαιό Φρούριο, έως την Πανσέληνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κέρκυρα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Ενα μοναδικό ταξίδι από το Παλαιό Φρούριο, έως την Πανσέληνο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε πέντε σχεδόν λεπτά, 60.000 φωτογραφίες από μαγικά νυχτερινά νυχτερινά τοπία της Κέρκυρας, δια χειρός Βασίλη Μεταλληνού, συναντούν τις μουσικές εμπνεύσεις του Γιάννη Μηλιάδη, σε ένα ταξίδι απ' το Παλαιό Φρούριο και τις ομορφιές της Κέρκυρας, έως την Πανσέληνο και τα Άστρα.

Το βίντεο δημοσίευσε το techgear.gr και όπως αναφέρει: «Εάν σε κάποια πλάνα βλέπετε την Σελήνη ή τον Ήλιο πιο μεγάλα, ενώ σε κάποια άλλα πλάνα πιο μικρά αυτό έχει να κάνει με την μεγέθυνση του τηλεσκοπίου ή του φακού. Στα πλάνα όπου η Σελήνη φαίνεται τεράστια , η απόσταση από το επίγειο στόχο είναι πολύ μεγάλη ~8+χλμ , ενώ οι φωτογραφίες είναι μέσα από το τηλεσκόπιο με εστιακή απόσταση 1000 mm. Όταν βλέπετε την Σελήνη να ανατέλλει πίσω από το Παλαιό Φρούριο, ενώ τα βουνά στο βάθος από πλάνο σε πλάνο αλλάζουν, είναι γιατί η Σελήνη κινείται πάνω στην εκλειπτική ±5°».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανσέληνος Κέρκυρα Παλαιό Φρούριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ