«Εχεις φάτσα οπαδού των αντιπάλων» -Απίστευτη ατάκα ποδοσφαιριστή σε δημοσιογράφο, στον αέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εχεις φάτσα οπαδού των αντιπάλων» -Απίστευτη ατάκα ποδοσφαιριστή σε δημοσιογράφο, στον αέρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι η αδρεναλίνη, που δεν έχει προλάβει να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα τα πρώτα λεπτά μετά από τη λήξη ενός αγώνα. Κάτι και ο εκνευρισμός από την ήττα σε ένα ντέρμπι, δεν θέλει και πολύ για να ανάψουν τα αίματα σε μία συνέντευξη. Η ατάκα που ειπώθηκε, όμως, στον αέρα στην Ολλανδία σίγουρα δεν έχει ακουστεί ξανά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πελέ, έπειτα από την ήττα της Φέγενορντ από τον Αγιαξ (2-1) στο ντέρμπι της Ολλανδίας εξελίχθηκαν σε καβγά του Ιταλού στράικερ με τον δημοσιογράφο, όπως γράφει το sport24.gr. Ολα ξεκίνησαν όταν δέχθηκε ερώτηση για το πού πήγε το πάθος της ομάδας του. Ηταν προφανές πως ο 28χρονος δεν ενθουσιάστηκε με αυτό που άκουσε και προκάλεσε τον ρεπόρτερ να πάει σε μία προπόνηση της Φέγενορντ, για να δει αυτό το πάθος.

Οταν, όμως, ο δημοσιογράφος επέμεινε, τότε ο Πελέ γύρισε εμφανώς εκνευρισμένος και τον ρώτησε ποια ομάδα υποστηρίζει. Στο εύλογο «γιατί» του ρεπόρτερ, ο ποδοσφαιριστής του απάντησε «Μήπως είσαι οπαδός του Αγιαξ; Εχεις τη φάτσα τους!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ