Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Μαρτίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί μια παροδική ένταση για εσάς τους Κριούς που είστε γεννημένοι την Πρωταπριλιά, όμως είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να προωθήσετε ένα συναισθηματικό θέμα σας, το οποίο είναι σημαντικό. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, δηλαδή γύρω στις 147-18 Απριλίου, πρέπει να προσέχετε. Ο Άρης, απέναντί σας και μάλιστα ανάδρομος, μπορεί να ενεργοποιήσει και πάλι θέματα, τα οποία σας απασχολούσαν αυτόν τον καιρό, είτε στα επαγγελματικά είτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Φίλοι μπορεί να είναι πολύ σημαντικοί και να συζητήσετε μαζί τους, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου, γιατί μια συζήτηση, η οποία έχει σχέση και με τον εργασιακό σας χώρο, θα μπορούσε να αποδώσει. Πάντως αποφύγετε να είστε υπερβολικοί σε θέματα που έχουν σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Ρίξτε τους τόνους και απολαύστε τα καλά που μπορεί να έρχονται.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές, παρά το γεγονός ότι ο Δίας μπαίνει σε ορθή φορά και θα ευνοήσει πάρα πολύ εσάς τους Ταύρους, που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Απριλίου με 1η Μαΐου, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που πραγματοποιήθηκε χθες, μπορεί να δημιούργησε ζήλειες, πάθη και εντάσεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Μην αναμίξετε τη δουλειά και τα συναισθηματικά σας. Η κοινωνική σας ζωή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Φίλοι μπορεί να βοηθήσουν σε οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαΐου, ενώ νέα σχέδια φαίνεται ότι ευνοούνται. Αποφύγετε να έχετε διενέξεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14-15 Μαΐου. Ο Κρόνος μπορεί να σας δείξει υποθέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να χαλάσουν το ήρεμο σκηνικό μιας σχέσης. Η νέα θέση της Αφροδίτης από αύριο δείχνει έντονη κοινωνική ζωή και συναντήσεις, συζητήσεις οι οποίες είναι σημαντικές και θα μπορούσαν να δείξουν πρόοδο στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακόμα, μια συζήτηση, η οποία είχε μείνει εκκρεμής για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Μαΐου, τώρα θα αποδώσει κατά τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην εμμένετε στις δικές σας απόψεις. Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι ενδεχομένως να έχουν δίκιο. Γενικότερα αρχίζει μια περίοδος με έντονη κοινωνική ζωή.

Δίδυμοι

Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, έχει ήδη μπει σε ορθή φορά, και νομίζω ότι θα τελειώσετε μια υπόθεση, η οποία σας απασχολούσε για πολύ καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουνίου και είχε σχέση με ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή πνευματικές εργασίες. Η κοινωνική σας ζωή λέει πολλά αυτόν τον καιρό. Σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία, μάλιστα και οικονομική, αρκεί να είστε χαλαροί, να χαμηλώσετε τους τόνους και να μην είστε υπεραισιόδοξοι. Η νέα θέση της Αφροδίτης για σας είναι ιδανική. Από αύριο και για ένα μήνα περίπου θα είστε σε μια φάση, κατά την οποία θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή και μάλιστα όλον τον ερχόμενο μήνα θα έχετε αρκετές εκπλήξεις, οι οποίες είναι σημαντικές. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας θα πρέπει να τα προσέξετε. Επίσης μπορεί να αναθεωρήσετε τώρα κάποιες σκέψεις ή κάποιες σχέσεις που έχετε και αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτή είναι μια θέση η οποία δεν είναι ιδιαίτερα καλή για σας τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουλίου. Θέματα τα οποία από καιρό σας απασχολούν έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Γενικότερα όμως το γεγονός ότι ο Δίας μπαίνει σε ορθή φορά θα βελτιώσει κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη δείχνει προβλήματα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου. Παλιές υποθέσεις για την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Η νέα θέση όμως της Αφροδίτης θα βοηθήσει θέματα που έχουν σχέση με οικονομικά άλλων, όπως εφορίες, δάνεια, ασφάλειες. Πολλοί θα βλέπετε προς το εξωτερικό, θα έχετε επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ γενικά κάτι αλλάζει την περίοδο αυτή στη ζωή σας. Ένα συναισθηματικό σας θέμα ίσως αρχίσετε να το ξανασκέφτεστε. Ο Κρόνος θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο ανάδρομος, έτσι πολλά πράγματα που δεν είχαν εδραιωθεί και δεν είχαν τακτοποιηθεί θα πραγματοποιηθούν σιγά-σιγά μέχρι τον Ιούλιο, αφού κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

Λέων

Για σας τους Λέοντες είναι μια πολύ καλή εποχή και σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα. Μπορεί να γεμίζετε δύναμη, να αλλάζετε προσανατολισμό, και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό. Επειδή ο Ερμής ήταν ανάδρομος, ίσως να μην μπορούσατε να βρείτε μια λύση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα όμως μπορείτε να συζητήσετε, και οι συζητήσεις σας πραγματικά να φτάσουν στο αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Δεν πρέπει να κάνετε σοβαρές συζητήσεις γύρω στις 11 του μήνα, αφού τότε μπορεί κάποια πράγματα να μην προωθούνται. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και η συναισθηματική σας ζωή θα πάρει έναν νέο δρόμο. Ωστόσο, μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές θα μπορούσαν να καθυστερήσουν λόγω ανάδρομου Άρη. Θέματα τα οποία έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως πρέπει να τα ξανασκεφτείτε από την αρχή, να κάνετε ένα νέο πλάνο και να τα συζητήσετε πάλι μετά τις 20 Μαΐου, όταν ο Άρης θα μπει πάλι σε ορθή φορά. Έτσι μέχρι τότε θα έχετε κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις. Γενικότερα όμως η συναισθηματική σας ζωή αλλάζει. Γενικά, πράγματα που γίνονται τώρα είναι γόνιμα και θα τα δείτε να πραγματοποιούνται μετά το καλοκαίρι.

Παρθένος

Για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας φαίνεται ότι μπαίνει σε ορθή φορά, επιτέλους. Μέχρι την Παρασκευή, που ήταν ανάδρομος ο Ερμής, δεν μπορούσατε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή. Ωστόσο, καθυστερούν κάποια οικονομικά θέματα, για τα οποία έχετε πασχίσει, ή θα τα αναθεωρήσετε εσείς λίγο, μέχρι να πραγματοποιηθούν. Τώρα αναθεωρείτε σχέδιά σας που έχουν σχέση με φίλους ή με συγγενείς. Βέβαια, η κοινωνική σας ζωή και γενικότερα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας ικανοποιήσουν. Σήμερα, ασχολείστε με ένα οικονομικό σας θέμα, ενώ θα πρέπει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας που έχουν σχέση με άλλους. Ο Ήλιος, απέναντι από το ζώδιό σας, φωτίζει κατά κάποιον τρόπο τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς τώρα αρχίζει μια καλύτερη περίοδος, μέχρι τις αρχές Μαΐου, κατά την οποία η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν νέο δρόμο. Πράγματα που καθυστερούσαν έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Οκτωβρίου. Ο Ερμής, που έχει σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα μελλοντικά σας σχέδια έχει ήδη μπει σε ορθή φορά. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά τα σχέδια προωθούνται. Στο χώρο της δουλειάς θα έχετε εξελίξεις, οι οποίες θα είναι σημαντικές, και σε αυτό θα σας βοηθήσουν φίλοι σας. Σήμερα ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας μπορεί να είναι κάπως εριστικοί, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-3 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θέματα της ακίνητης περιουσίας σας ή της οικογένειάς σας έρχονται πάλι στο προσκήνιο. Η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να λέει πολλά την περίοδο αυτή, ενώ ένα παρασκήνιο, το οποίο κινείται και έχει σχέση με την δουλειά σας ή γενικότερα με την υγεία σας, ίσως πρέπει να το επανεξετάσετε. Συζητήσεις κάνετε με πρόσωπα νεαρά της οικογένειάς σας, ενώ η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να παίρνει έναν πολύ όμορφο δρόμο. Η ημέρα είναι πολύ κατάλληλη για συζητήσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Ο Ήλιος φωτίζει την συναισθηματική σας ζωή τώρα. Φροντίστε να επωφεληθείτε. Κάποια σχέδια που είχατε, εάν είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Νοεμβρίου, επανέρχονται τώρα στο προσκήνιο και αφορούν ταξίδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες έχετε μια ιδιαίτερη έννοια με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα αρχίζει μια μακρά περίοδος, μέχρι αρχές Απριλίου, όπου θα κάνετε μικρά κοντινά ταξιδάκια με αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Δεκεμβρίου έχετε συζητήσεις, που καθυστερούσαν, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με συγγενείς ή φίλους, ενώ η οικογενειακή σας κατάσταση λέει πολλά. Ένα οικονομικό θέμα, το οποίο σας απασχολεί την περίοδο αυτή και έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες ή παρόμοια θέματα φαίνεται ότι βρίσκει λύση. Βέβαια, μια κάποια έννοια ή κάποια μελαγχολία για ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει.

Αιγόκερως

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο για σας τους Αιγόκερους σημαίνει ότι τα οικονομικά σας θα έχουν μια στήριξη. Προσοχή δείξτε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας στα επαγγελματικά σας, στα οποία έχετε διάφορες διαφωνίες με πρόσωπα κύρους, ενώ συγγενείς ή φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Η οικογένειά σας και πάλι σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί τους, με κάποιες αλλαγές ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά. Οι σχέσεις ή οι συνεργασίες σας τώρα θα προωθηθούν, τουλάχιστον για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι υποδεχτείτε την Αφροδίτη, η οποία θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι αρχές Απριλίου. Η νέα θέση της φαίνεται ότι θα καταλαγιάσει τις εντάσεις και τις ενοχές. Θα μάθετε πολλά πράγματα που μπορεί να έχουν σχέση με την οικογένειά σας αλλά γενικά και με τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτή την εβδομάδα, από τις 6 του μήνα και μετά, μπορεί να κλείσετε μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο, κάτι τέλος πάντων το οποίο σας απασχολούσε αυτόν τον καιρό. Ένα θέμα σας οικονομικό φαίνεται να επιλύεται, ενώ αν είχατε υπολογίσει σε ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή σε κάτι που ξεκινούσε, μια δραστηριότητα η οποία θα ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τώρα, αν και θα πραγματοποιηθεί, μπορεί να ξεκινήσει μετά τις 20 Μαΐου.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή. Ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και φωτίζει τα σχέδιά σας και τις επιδιώξεις σας, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο δείχνει ότι για έναν μήνα ολόκληρο ή θα θέλετε να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας ή θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά. Σήμερα αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα. Ένα σχέδιο που είχατε για ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις μπορεί να καθυστερήσει για κάποιους μήνες. Είναι σοβαρό θέμα και παρά τις καθυστερήσεις θα πραγματοποιηθεί. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε ή να προετοιμάσετε καλύτερα τα σχέδιά σας, τα οποία είναι σημαντικά και θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ