Το παράκανε ο ρεπόρτερ -Χώθηκε μέσα στη λάσπη για τις ανάγκες της δουλειάς και... κόλλησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Το παράκανε ο ρεπόρτερ -Χώθηκε μέσα στη λάσπη για τις ανάγκες της δουλειάς και... κόλλησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να μπει στη θέση των κατοίκων της Καλιφόρνια, οι οποίοι έχουν πληγεί από τη σφοδρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, ήταν ένας δημοσιογράφος. Μόνο που το παράκανε. Χώθηκε στη λάσπη σχεδόν ως τη μέση, αλλά... κόλλησε εκεί.

Ο Μιγκέλ Αλμπαγκέρ ήθελε να δείξει στη ζωντανή σύνδεση τη στάθμη των νερών που έχουν μετατραπεί σε χείμαρροι, εξαιτίας των σφοδρών καταιγίδων. Ομως ο ρεπόρτερ του NBC δεν υπολόγισε το πώς θα βγει από εκεί. Τελικά, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, χρειάστηκε η επέμβαση σωστικών συνεργείων προκειμένου να απεγκλωβιστεί.

Μετά από το περιστατικό, η αστυνομία απαγόρευσε στα τηλεοπτικά συνεργεία να συνεχίσουν να τραβούν υλικό στην περιοχή, όπου πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια κινδυνεύοντας από τις πλημμύρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ