«Δεν θα απαντήσουμε στρατιωτικά στις ρωσικές προκλήσεις» διαμηνύει ο Ουκρανός πρωθυπουργός -Σε κατάσταση συναγερμού ο στρατός - iefimerida.gr

«Δεν θα απαντήσουμε στρατιωτικά στις ρωσικές προκλήσεις» διαμηνύει ο Ουκρανός πρωθυπουργός -Σε κατάσταση συναγερμού ο στρατός

«Δεν θα απαντήσουμε στρατιωτικά στις ρωσικές προκλήσεις» διαμηνύει ο Ουκρανός πρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνείται να δώσει στρατιωτική απάντηση στις «ρωσικές προκλήσεις» η Ουκρανία, όπως διεμήνυσε ο πρωθυπουργός της χώρας, καλώντας παράλληλα το Κρεμλίνο να σταματήσει τις μετακινήσεις στρατιωτικών δυνάμεων στην Κριμαία.

«Η αδικαιολόγητη παρουσία Ρώσων στρατιωτών στην Κριμαία είναι μια πρόκληση, αλλά οι απόπειρες προκειμένου η Ουκρανία να αντιδράσει δια της στρατιωτικής ισχύος απέτυχαν», δήλωσε ο Αρσένι Γιάτσενιουκ κατά την έναρξη του πρώτου υπουργικού συμβουλίου της νέας ουκρανικής κυβέρνησης που πραγματοποιείται με φόντο τις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Κριμαία.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Αμυνας της Ουκρανίας αποκάλυπτε πως πρόσφατα η Ρωσία μετέφερε 6.000 επιπλέον στρατιώτες στη χώρα και ο ουκρανικός στρατός είναι σε κατάσταση συναγερμού στην περιοχή της Κριμαίας. Ο Ιχορ Τενιούκ δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Κίεβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ