Ο Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν κάνουν τζόκινγκ στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν κάνουν τζόκινγκ στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τζόκινγκ και «τραβήγματα» έκαναν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεχόμενοι την πρόσκληση της Μισέλ Ομπάμα να «κουνηθούν», σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.


«Κύριε Πρόεδρε, είστε έτοιμος να τρέξετε;» ρωτάει ο Μπάιντεν τον πρόεδρο στο οβάλ γραφείο.

«Εντελώς, πάμε» απαντάει εκείνος όπως φαίνεται στο επίσημο βίντεο που έστειλε ο Λευκός Οίκος. Χωρίς να βγάλουν πουκάμισα και γραβάτες, οι δύο ηγέτης των ΗΠΑ ξεκινάει ένα χαλαρό τρέξιμο στους διαδρόμους της ανατολικής πτέρυγας ως τον κήπο, περνώντας από το υπόγειο.
Μετά από μερικά «τραβήγματα» κοντά στον τοίχο του οβάλ γραφείου επιστρέφουν μέσα, λίγο φουσκωμένοι. «Είναι δύσκολο να σας ακολουθήσει κανείς» λέει ο Μπάιντεν, 71 ετών.

«Κι εσείς δεν τα πήγατε άσχημα» απαντάει ο Ομπάμα, 19 χρόνια νεότερός του. «Και τώρα πρέπει να πιούμε κάτι γιατί αλλιώς θα έχουμε προβλήματα με την Ζιλ και την Μισέλ», τις συζύγους τους, παρατηρεί ο Ομπάμα, πιάνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό και κάνοντας «τσιν» με τον αντιπρόεδρό του.
Οι δύο άνδρες δίνουν ραντεβού για να το ξανακάνουν την ερχόμενη εβδομάδα.
Οι δύο ηγέτες ακολούθησαν έτσι ένα πρόγραμμα της Μισέλ Ομπάμα, πρωταθλήτριας της υγιεινής διατροφής και εμπνεύστριας του προγράμματος «Let's move» το οποίο ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια.

Ο Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν κάνουν τζόκινγκ στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Ομπάμα και ο Τζο Μπάιντεν κάνουν τζόκινγκ στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ