Μία 19χρονη στο πλευρό του Πιστόριους -Φοιτήτρια η νέα σύντροφός του [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία 19χρονη στο πλευρό του Πιστόριους -Φοιτήτρια η νέα σύντροφός του [εικόνες]

Μία 19χρονη στο πλευρό του Πιστόριους -Φοιτήτρια η νέα σύντροφος του κατηγορούμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία γυναίκα που έκανε σχέση μαζί του, βρέθηκε νεκρή σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι του, πέφτοντας από τα δικά του πυρά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε μία 19χρονη να σταθεί στο πλευρό του Οσκαρ Πιστόριους.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Παραολυμπιονίκης, που τη Δευτέρα θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, βγαίνει με την Λία Σκάι Μάλαν. Ο Νοτιοαγρικανός αθλητής γνώρισε τη 19χρονη φοιτήτρια στη Μοζαμβίκη τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου εκείνη έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Αυτή είναι η πρώτη σύντροφός του έπειτα από την Στέενκαμπ, την οποία ο ίδιος λέει ότι σκότωσε κατά λάθος πιστεύοντας ότι ήταν εισβολέας, αλλά στο δικαστήριο θα κατηγορηθεί για προμελετημένο φόνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μάλαν είναι στο πλευρό του στηρίζοντάς τον στην προετοιμασία για τη δίκη, ενώ ήδη τον έχει συστήσει στην οικογένειά της, η οποία τον «αγκάλιασε».

Μάλιστα, το ζευγάρι φέρεται να έχει βγει αρκετά ραντεβού, αλλά με τον Πιστόριους μεταμφιεσμένο. Η δίκη του 27χρονου αθλητή για τη δολοφονία της Στέενκαμπ ξεκινά τη Δευτέρα (3/3).

Μία 19χρονη στο πλευρό του Πιστόριους -Φοιτήτρια η νέα σύντροφός του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μία 19χρονη στο πλευρό του Πιστόριους -Φοιτήτρια η νέα σύντροφός του [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ