Αυτός ο άντρας τρέφεται τα τελευταία 25 χρόνια αποκλειστικά με πίτσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός ο άντρας τρέφεται τα τελευταία 25 χρόνια αποκλειστικά με πίτσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε ότι το πρόχειρο φαγητό μπορεί να σε σκοτώσει. Κι όμως υπάρχουν πολλές ιστορίες που αποδεικνύουν το αντίθετο. Οπως αυτή του 38χρονου Νταν από το Μέριλαντ που τα τελευταία 25 χρόνια τρέφεται αποκλειστικά με πίτσα. Μάλιστα μισεί τόσο πολύ τα λαχανικά που δεν τα βάζει ούτε ως συνοδευτικό στην πίτσα του, ενώ το μόνο μπαχαρικό που μπορεί να ανεχθεί είναι η ρίγανη.

Οπως αναφέρει σε συνέντευξη του στο Vice.com, δεν περιορίζεται σε ένα κομμάτι πίτσας, αλλά καταναλώνει μια ολόκληρη πίτσα με τυρί καθημερινά. Ο Νταν από τα 15 του αποφάσισε να γίνει χορτοφάγος για «ηθικούς λόγους» κι έτσι εγκατέλειψε κάθε μορφή κρέατος του οποίου η γεύση μάλιστα του άρεσε ιδιαίτερα. Για αυτό και το γεύμα του αποτελείτε κατά κύριο λόγο από ζύμη με τυρί.

Ο Νταν υποφέρει από διαβήτη και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του πέφτουν αρκετά συχνά με αποτέλεσμα να λιποθυμά στο πάτωμα της κουζίνας ακόμα και στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Οταν ο ενδοκρινολόγος του διέγνωσε για πρώτη φορά πως έχει διαβήτη του πρότεινε να δει έναν διατροφολόγο, αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν χάσιμο χρόνου καθώς ο Νταν δεν άκουγε καμία συμβουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθισμός πίτσα τροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ