Ποιοι έχουν προβάδισμα για διορισμό στο Μετρό -Σε ποιες ειδικότητες ανοίγουν θέσεις - iefimerida.gr

Ποιοι έχουν προβάδισμα για διορισμό στο Μετρό -Σε ποιες ειδικότητες ανοίγουν θέσεις

Ποιοι έχουν προβάδισμα για διορισμό στο Μετρό -Σε ποιες ειδικότητες ανοίγουν θέσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ -μάλλον την επόμενη εβδομάδα- θα ανοίξει ο δρόμος για τις προσλήψεις στο Μετρό. Στην προκήρυξη θα προβλέπει και η ειδική μοριοδότηση σε όσους έχουν «προϋπηρεσία» και έχουν εκπαιδευτεί για τις θέσεις αυτές.Οι προσλήψεις στο Μετρό θα αφορούν συγκεκριμένες ειδικότητες όπως οδηγούς, σταθμάρχες, ελεγκτές, εκδότες εισιτηρίων, ενώ θα ζητηθούν και ειδικότητες που αφορούν την συντήρηση των υποδομών και του υλικού της ΣΤΑΣΥ.

Οι προϋποθέσεις που θα απαιτούνται θα είναι πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ για συγκεκριμένες ειδικότητες, ενώ θα προβλέπονται και προσλήψεις αποφοίτων Λυκείου και ΙΕΚ. Σε ορισμένες ειδικότητες θα τεθεί ηλικιακό όριο.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, ειδική μοριοδότηση θα προκριθούν οι επαναπροσλήψεις των 280 απολυμένων συμβασιούχων της ΣΤΑΣΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ