Ανθρακονήματα παντού… - iefimerida.gr

Ανθρακονήματα παντού…

Ανθρακονήματα παντού…
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ανθρακονήματα έχουν ήδη αρχίσει την προέλασή τους στο χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο. Έτσι λοιπόν άρχισαν ήδη δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους ζάντες από ανθρακονήματα (στο Opel Astra OPC Extreme), ενώ μέσα στην επόμενη διετία αναμένεται μια πολύ μεγαλύτερη διείσδυσή τους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εξοικονόμηση βάρους και μάλιστα είναι και ιδιαίτερα σημαντικός σε ότι αφορά τη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Παράλληλα η επισκευή των ζαντών από ανθρακονήματα είναι πιο εύκολη σε σχέση με τις αλουμινένιες, ενώ ένα επιπλέον είναι ότι ακριβώς επειδή είναι πιο ελαφριές κολακεύουν και την οδική συμπεριφορά.

Ένα από το μοντέλα που στο μέλλον θα αποκτήσει ζάντες από ανθρακονήματα είναι η BMW i8, η οποία ήδη έχει αποκτήσει σετ από βαλίτσες της Louis Vuitton κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του πορτμπαγκάζ και των +2 θέσεών της πίσω. Κι αν αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο δεν ισχύει το ίδιο για το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το σετ. Ναι, σωστά μαντέψατε: από ανθρακονήματα...

'

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ανθρακονήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ