Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σημαίνει ότι τα άγχη που έχετε για την οικογένειά σας ή για τα παιδιά σας γενικότερα μπαίνει σε μια νέα φάση. Ενδεχομένως να επιλυθεί ένα θέμα που έχετε με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας. Ασχοληθείτε με φίλους, οι οποίοι είναι σημαντικοί. Τώρα παίρνετε σοβαρές αποφάσεις για την κοινωνική σας ζωή. Στις 2 του μήνα όμως, την Κυριακή, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί αρκετά μεγάλη ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, 16-18 Απριλίου. Προσέχετε, ίσως πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα, κάποιες διενέξεις στον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Γενικότερα θα επιλύσετε θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτό είναι ένα θεαματικό τριήμερο. Αυτή Νέα Σελήνη είναι μοναδική, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τέλος Απριλίου με 1η Μαΐου. Οι φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, ενώ εσείς μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα είναι σημαντικό. Γενικότερα, η ζωή σας παίρνει μια νέα πορεία. Βεβαίως την Κυριακή, ενώ θα μπορούσε να είναι μια μέρα με μια όμορφη συνάντηση,ή να περάσετε όμορφα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Μαΐου,το τετράγωνο της Αφροδίτης, που είναι ο δικός σας κυβερνήτης, με τον Άρη δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο εμπόδιο, είτε λόγο παρεξηγήσεων είτε λόγω του ό,τι μπορεί να έχετε εργασία ή ακόμα να προκύψουν κάποια θέματα υγείας και θα πρέπει να προσέχετε. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε θέματα που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή ακόμα και κάποια θέματα υγείας, τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικά. Ένα επαγγελματικό σας θέμα μπορεί να είχε πάει πίσω με την πορεία του ανάδρομου Ερμή, να μην μπορούσατε να θυμηθείτε, να σκεφτείτε ή να φέρετε σε πέρας υποθέσεις. Τώρα όμως που ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά, θα μπορείτε πλέον να συζητήσετε, και να προωθήσετε θέματα επαγγελματικά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Μαΐου. Οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε για τα οικονομικά σας είτε για άλλα θέματα, θα πρέπει να γίνουν με ηρεμία και ψυχραιμία. Γενικά όμως αυτό είναι ένα καλό Σαββατοκύριακο, που μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τριήμερο, αφού ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, μπαίνει σε ορθή φορά. Τώρα θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Επαφές που μπορεί να έχετε με το εξωτερικό θα είναι σημαντικές, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Ιουνίου. Η Νέα Σελήνη, η οποία έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, έχει να σας δώσει πολλά, αρκεί εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου να προσέξετε κάποια επιμέρους θέματα. Μια υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σας κάνει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα αποδώσει μεν οικονομικά αλλά μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Η συναισθηματική σας ζωή την Κυριακή μπορεί να περάσει από κάποιους προβληματισμούς, όπως επίσης και ένα οικονομικό σας θέμα. Αποφύγετε ζήλιες, εντάσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους τώρα είναι μια πάρα πολύ σημαντική περίοδος. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουλίου υπάρχει μια ευκαιρία να βρείτε λύση σε ένα τεταμένο κλίμα που μπορεί να υπάρχει στον επαγγελματικό σας χώρο. Ένα νέο ξεκίνημα τώρα, θα μπορούσε να είναι σημαντικό. Μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό, με ένα οικονομικό σας θέμα ή γενικά με μια πορεία, η οποία θα είναι διαφορετική από αυτή που είχατε πάρει. Ένα οικονομικό σας θέμα θα αρχίσει να κινείται τώρα, που ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος. Όμως θα πρέπει να προσέξετε στη συναισθηματική σας ζωή εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή λάθη με την οικογένεια ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να εμμένετε στις απόψεις σας, καθώς ο Κρόνος αργά και σταθερά σάς προετοιμάζει μια αρκετά καλή περίοδο, η οποία θα είναι σημαντική και η οποία θα αποδώσει τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, το οποίο μάλιστα δείχνει σταθεροποίηση. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Λέων

Για σας τους Λέοντες αυτή είναι μια ιδανική Νέα Σελήνη. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα οικονομικά άλλων (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), όπως επίσης και σε θέματα υγείας, αν έχετε. Η πορεία του ανάδρομου Ερμή είχε δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή λάθη, ενώ τώρα θα μπορέσετε να συζητήσετε κατά τον καλύτερο τρόπο με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να βρείτε μια λύση, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Αυγούστου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί μια διακοπή ή ένα εμπόδιο σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας. Φροντίστε ηλικιωμένους της οικογένειάς σας, προσέχετε την υγεία σας και ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας. Γενικά όμως πρέπει να επωφεληθείτε από αυτή την όμορφη φάση, η οποία υπάρχει μέσα σε αυτό το τριήμερο. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου αυτή η Νέα Σελήνη αυτή δείχνει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό και θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η πορεία της εργασίας σας φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο τώρα, που ο Ερμής έχει πάψει να είναι ανάδρομος. Θέματα τα οποία είχαν καθυστερήσει έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Το τετράγωνο του Άρη με την Αφροδίτη την Κυριακή δείχνει ότι δεν αποκλείεται για ένα οικονομικό σας θέμα να έχετε κάποιες διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικά είναι ένα καλό τριήμερο, εάν προσέξετε την Κυριακή, για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς ένα θέμα εργασίας ή υγείας έρχεται τώρα στο προσκήνιο, για να επιλυθεί. Επωφεληθείτε από την εύνοια του Δία, χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές. Θέματα τα οποία έχουν σχέση είτε με την εργασία σας είτε με την υγεία σας έρχονται στην επιφάνεια. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκετε έναν τρόπο επικοινωνίας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Οκτωβρίου. Αν είστε γεννημένοι τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 19-20 Οκτωβρίου, μπορεί να σας απασχολήσει ένα θέμα που έχει σχέση με την οικογένειά σας, είτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή ακόμα και να πληγωθείτε από πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα μπαίνετε σε μια φάση, η οποία είναι πολύ καλύτερη. Ασχοληθείτε με την δουλειά ή την υγεία σας και προσέχετε τη διακοπή κάποιων σχέσεών σας. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτό είναι ένα μοναδικό τριήμερο. Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 2-3 Νοεμβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε στη συναισθηματική σας ζωή είτε στις σχέσεις σας με τα παιδιά ή ακόμα και σε θέματα τα οποία έχουν σχέση με την δημιουργική σας δράση. Ένα οικογενειακό σας θέμα, το οποίο έχει σχέση είτε με τα παιδιά είτε με τα οικονομικά σας φαίνεται ότι πλέον μπαίνει σε μια καταλληλότερη εποχή, ώστε να το συζητήσετε. Όμως την Κυριακή κατά την διάρκεια συναντήσεων ή διαδρομών μπορεί να έχετε κάποια εμπόδια, τα οποία βεβαίως είναι παροδικά. Οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά, νομικά, διαδικαστικά θέματα μπαίνει τώρα σε μια νέα πορεία. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες αυτή η Νέα Σελήνη δείχνει ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο είναι σημαντικό και έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις ευνοούνται πλέον, αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία. Από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα ή θα βρείτε μια λύση εκεί που δεν το περιμένατε. Γενικά θα κάνετε κάποια έξοδα τα οποία σας ενοχλούν. Αυτή την περίοδο η οικογένεια θα είναι για σας πολύ σημαντική, ενώ μπορεί να βρείτε λύσεις για την ακίνητη περιουσία σας. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους είναι μια μοναδική ώρα, για να επιλύσετε θέματα, τα οποία από καιρό ήταν στο προσκήνιο. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η του Ιανουαρίου, ζείτε μια αντιφατική κατάσταση. Από την μια έχετε οικογενειακές αλλαγές, από την άλλη θα βρείτε λύσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας και με την οικογενειακή σας ζωή. Γενικά είναι μια καινούργια αρχή για σας, η οποία θα είναι σημαντική. Ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο καθυστερούσε, έρχεται στο προσκήνιο. Βέβαια, αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, πρέπει να προσέχετε, γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή εμπλοκές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Ιανουαρίου μεταφέρετε αυτά τα προβλήματα και στην προσωπική σας ζωή και την Κυριακή ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Καλό είναι να προσέχετε, αν και γενικά αυτό το τριήμερο είναι αρκετά καλό. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Υδροχόος

Την Παρασκευή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και έτσι εσείς οι Υδροχόοι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Όμως το Σαββατοκύριακο θέματα που έχουν σχέση με την υγεία ή με την εργασία σας, τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν κινηθεί, φαίνεται ότι μπορείτε να τα οργανώσετε, ώστε να πάρουν έναν νέο δρόμο. Προσέχετε την υγεία σας αυτόν τον καιρό, ενώ όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 7 Φεβρουαρίου, μπορείτε να προωθήσετε τώρα συζητήσεις οι οποίες καθυστερούσαν. Τα μυστικά σχέδια, οι συμφωνίες και τα οικογενειακά σας θέματα δεν ευνοούνται την Κυριακή, μία μέρα που μπορεί να υπάρχει πολλή έγνοια και ανησυχία. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι ο χρόνος αυτός, έστω και με εμπόδια, έχει πολλά να σας δώσει. Η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στο δικό σας ζώδιο, μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα που έχει σχέση είτε με την προσωπική σας ζωή είτε με την επιχειρηματική σας δράση, έστω και αν υπάρχουν κάποια εμπόδια. Γενικότερα τα άγχη που είχατε για την οικογένειά σας σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Αποφύγετε όμως την Κυριακή, κατά την διάρκεια συναντήσεων με φίλους είτε να ξοδέψετε, ενώ δεν αποκλείεται για ένα οικονομικό θέμα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με φίλους. Θυμηθείτε ότι για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 14 Μαρτίου, τα πράγματα σιγά σιγά θα πάρουν μια σταθεροποιητική τροπή, την οποία δεν περιμένατε. Σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο!

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ