Η Μιράντα Κερ ξέρει να πουλά παπούτσια -Τα διαφημίζει ξαπλωμένη μπρούμυτα γυμνή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μιράντα Κερ ξέρει να πουλά παπούτσια -Τα διαφημίζει ξαπλωμένη μπρούμυτα γυμνή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές έχουν διαφημίσει παπούτσια. Καμιά, όμως, όπως η Μιράντα Κερ. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, και η Reebok συνεχίζει τη συνεργασία της με το γνωστό μοντέλο.

Στην τελευταία καμπάνια της αθλητικής εταιρείας που γυρίστηκε στην Αυστραλία, η Μιράντα Κερ εμφανίζεται ολόγυμνη, τυλιγμένη με μια λευκή πετσέτη και ξαπλωμένη μπρούμυτα έτοιμη να αφεθεί στα χέρια ενός έμπειρου μασέρ. Και μπορεί το μοντέλο να έχει αποχωριστεί τα ρούχα του, αλλά δεν έχει βγάλει τα φούξια παπούτσια του.

«Αγαπώ τα νέα μου αθλητικά παπούτσια. Αυτή είναι η νέα καμπάνια της "Reebok"! Είναι κατασκευασμένα από ειδικό αφρό και είναι πάρα πολύ άνετα!» γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πόσοι άνδρες δεν θα στείλουν τις συντρόφους τους να τα αγοράσουν;

Η Μιράντα Κερ ξέρει να πουλά παπούτσια -Τα διαφημίζει ξαπλωμένη μπρούμυτα γυμνή [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ