Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η μέρα είναι σημαντική. Μπορεί να δείτε φίλους ή να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στο προσκήνιο, ειδικά αν είστε γεννημένοι 10-12 Απριλίου περίπου. Όμως το τετράγωνο Δία – Ουρανού, που μπορεί να δείχνει ρήγματα σε σχέσεις, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι 1-3 Απριλίου, θα λειτουργεί αρκετά. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κάποια άγχη μπορεί να έχετε για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, τα οποία όμως στο τέλος του μήνα θα μπορούσαν να επιλυθούν, όπως επίσης και ένα θέμα που έχει σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, αρκεί να μην προκαλείτε, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14-15 Απριλίου. Για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 17 Απριλίου, ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και να δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Επίσης προφυλαχθείτε από κρυολογήματα ή μικροατυχήματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους. Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Μαΐου, αν και θα πρέπει να προσέχετε, γιατί ήδη υπάρχουν προβλήματα, αφού ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας σας επηρεάζει. Έτσι οι σχέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας έχουν κάποια ερωτηματικά. Τώρα η Αφροδίτη βεβαίως έρχεται αρωγός σας, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας είστε σε μια πολύ καλή φάση. Οι Ταύροι του Απριλίου, ειδικά εάν είστε γεννημένοι μέχρι τις 28 του μήνα, μπορεί να έχετε καινούργια σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά και στα οποία θα σας βοηθήσουν φίλοι. Ακόμα και η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη. Βέβαια, στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες, οι οποίες είναι σημαντικές,ειδικά αν είστε γεννημένοι 9-10 Μαΐου. Σήμερα ενδεχομένως να σας φορτίσει ένα θέμα που έχετε με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε και προσέχετε την υγεία σας αλλά και τον χώρο της δουλειάς σας, όπου θα υπάρχουν εντάσεις.

Δίδυμοι

Λίγες μέρες ακόμη ο Ερμής, κυβερνήτης σας, θα είναι ανάδρομος. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, με πνευματικές εργασίες ή γενικότερα με έντυπα είναι ακόμη σε μια ασάφεια, η οποία σας φορτίζει. Ο επαγγελματικός σας χώρος είναι αρκετά καλός και μάλιστα στο τέλος του μήνα θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία. Όμως για ένα οικονομικό σας θέμα ακόμη θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Η συναισθηματική σας ζωή περνά σε μια άλλη φάση, είστε αρκετά δυνατοί, δυναμικοί. Προσέχετε μόνο την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα συζητήσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό θέμα. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 25-26 Μαΐου, μελετήστε πολύ προσεκτικά τις επιδιώξεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί να ζείτε μια ουτοπία ή ένα όνειρο. Συζητήστε με ανθρώπους που έχει δοκιμάσει ο χρόνος αν τα σχέδια σας είναι πραγματοποιήσιμα. Ίσως να κάνετε κάποια λάθη ή να υπάρχει μια εξαπάτηση. Μην εμπλακείτε σε οικονομικές σχέσεις με φίλους, γιατί μάλλον θα ζημιωθείτε. Γενικότερα, η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα έχετε δώσει όλα πραγματικά στους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια περίεργη περίοδο, αν είστε γεννημένοι 1-3 Ιουλίου. Αντίθετα, οι Καρκίνοι του Ιουνίου είστε σε μια πολύ ευχάριστη περίοδο, η οποία μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους. Νέα σχέδια, τα οποία κάνετε, ή ακόμη και όνειρα μπορεί να πραγματοποιηθούν. Όμως, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, γιατί είτε στο γάμο σας είτε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα μπορεί να υπάρξει κάποια ρήξη. Αυτόν τον καιρό είστε υπερβολικοί και μάλιστα, θα έλεγα ότι, πρέπει να προσέχετε και μέχρι τον Απρίλιο. Όλη αυτή η τάση, να αλλάξετε πράγματα, μπορεί να μην είναι προς όφελός σας. Ένταση υπάρχει για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου. Ο Κρόνος αργά και σταθερά βοηθά εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου. Ένα οικονομικό σας θέμα φαίνεται ότι καθυστερεί προς το παρόν, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή την υγεία των δικών σας θα πρέπει να την προσέξετε. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να σας φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους σας, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 -18 Ιουλίου. Θα πρέπει, όμως, να αφουγκραστείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας.

Λέων

Αυτή είναι μια περίοδος περίεργη για σας τους Λέοντες, θα έλεγα αντιφατική. Μπορεί ένα σχέδιό σας που έχει σχέση με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις, με συναισθηματικά να μην προχωράει, όμως ένα θέμα σας οικονομικό θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη για σας και μάλιστα θα το δείτε στο τέλος του μήνα. Προσπαθήστε λοιπόν να κινηθείτε στο ίδιο μήκος κύματος που είστε τώρα. Ο Ήλιος, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά που έχουν σχέση με άλλους, εφορίες, δάνεια, ασφάλειες ή ακόμα και με συναισθηματικά, φαίνεται ότι θα έχουν μια πολύ ευχάριστη κατάληξη. Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας είναι σαν να έχετε προσωπική Πανσέληνο. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου. Πολύ περισσότερο δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, αν είστε γεννημένοι 10-12 Αυγούστου. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σας και αυτό δεν δείχνει μια σωστή κατάληξη σε συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Οι ατελείωτες μετακινήσεις σάς φορτίζουν, ενώ τα οικογενειακά σας επηρεάζουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου. Στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρχουν εξελίξεις, οι οποίες θα έρθουν λίγο αργότερα, όμως πρέπει να επιμείνετε σε αυτές.

Παρθένος

Εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου εξακολουθούν να σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις, πολύ περισσότερο μάλιστα, αν έχετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας. Η συναισθηματική σας ζωή εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα καλή. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι 16-18 Σεπτεμβρίου και σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο χώρο της δουλειάς σας υπάρχει μια ασάφεια, καθώς δεν έχετε καταλήξει ακόμη στην πορεία που θέλετε εσείς. Την περίοδο αυτή θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τα έξοδά σας.

Ζυγός

Μπορεί η Σελήνη και ο Ερμής να είναι ευνοϊκοί ως προς το ζώδιό σας, φέρνουν πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα, να βλέπετε φίλους από τα παλιά, να κάνετε συζητήσεις, όμως το τετράγωνο του Ουρανού με τον Δία μπορεί να δείχνει ρήγματα στις σχέσεις σας. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Οκτωβρίου προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειά σας ή θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας αν είστε γεννημένοι 17-20 του μηνός. Γενικότερα όμως και μετά τις αρχές Μαρτίου και στον χώρο της δουλειάς αλλά και στα συναισθηματικά θα έχετε μια καλύτερη κατάληξη.

Σκορπιός

Ευχάριστα τα γεγονότα είναι για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, δηλαδή τον Οκτώβρη. Μάλιστα μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχετε μια πολύ ευνοϊκή όψη , με το τρίγωνο Ήλιου –Δία να μπορεί να σας βοηθήσει. Όμως θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή και με την υγεία θα πρέπει να τα προσέχετε αυτόν τον καιρό. Θα πρέπει να προσέχετε και την εργασία και την υγεία. Συγγενείς ή φίλοι μπορεί να είναι κοντά σας, ενώ οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν άμεσα. Νεαρά πρόσωπα ή παιδιά μπορεί να απασχολήσουν εσάς που είστε γεννημένοι 9-11/11. Κατά την διάρκεια συζητήσεων και επικοινωνίας δεν βρίσκετε έναν κοινό δρόμο και αυτό μπορεί να σας φορτίζει. Ο Κρόνος για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 /11 ίσως σας δείχνει κάποιες αλήθειες που καμιά φορά είναι ανεπιθύμητες αλλά είναι όμως ουσιαστικές . Παρόλα αυτά, να ξέρετε ό,τι την άνοιξη τα πράγματα θα βελτιωθούν, άρα μην παίρνετε αποφάσεις αν πρόκειται να σπάσετε ένα δεσμό, μια σχέση ή μια συνεργασία.

Τοξότης

Μια πολύ καλή μέρα για την καθημερινή σας ζωή, βλέπετε φίλους ή συγγενείς από τα παλιά, έρχεστε πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας παρά το γεγονός ό,τι κάποια πράγματα καθυστερούν. Η οικογένεια είναι για σας πολύ σημαντική, όπως και ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας φορτίζει. Βεβαίως δεν θα πρέπει να αναμίξετε οικονομικά με συναισθηματικά γιατί αυτό θα φέρει ίσως δυσάρεστα αποτελέσματα. Εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου τα σχέδια τα οποία έχετε στο μυαλό σας για μια αλλαγή ζωής, θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι. Τώρα είναι λιγάκι δύσκολο. Ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και περιμένετε μια ευνοϊκότερη εποχή για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Συζητήσεις, επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ευνοούνται και μάλιστα για ένα οικονομικό θέμα. Κάποια οικονομικά μπορεί να καθυστερούν, κάποια χρήματα, όμως εσείς που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί είστε εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2-3 Ιανουαρίου. Μπορεί να υπάρχουν ρήγματα στις σχέσεις σας τις οικογενειακές ακόμα και με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει μια πίεση στον επαγγελματικό σας χώρο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 17-18-19/1. Στον επαγγελματικό χώρο είστε πιεστικοί, αυτό θα εξακολουθήσει να υπάρχει, προσέχετε λοιπόν ρίξτε τους τόνους. Προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα. Η συναισθηματική σας ζωή λέει πολλά ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14 /1 , αρκεί να μην έχετε μια κάποια εριστική διάθεση. Γενικότερα όμως, τα πράγματα βελτιώνονται προς το τέλος του μήνα όπου πολλές λύσεις θα βρείτε την περίοδο αυτή.

Υδροχόος

Και η Σελήνη και ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας, αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε πρώτον με τη δουλειά , ακόμα και με συζητήσεις που έχετε για αγαπημένα πρόσωπα. Βεβαίως δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες. Το τέλος του μήνα είναι πολύ καλύτερο. Έχετε άγχη για την οικογένεια, ακόμα και για τα μελλοντικά σας σχέδια. Πάντως είστε δραστήριοι , κάτι καινούργιο διαφαίνεται στη ζωή σας. Προσέχετε την υγεία σας ή υγεία των δικών σας αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12-13-14/2, ενώ θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα. Μια συζήτηση που μπορεί να κάνετε σήμερα αν είστε γεννημένοι γύρω στις 7/2 μπορεί να μην φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε εσείς, όμως τελικά στις αρχές του μήνα η κατάληξη θα είναι ιδανική.

Ιχθείς

Ενώ βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο, οι μέρες αυτές είναι αρκετά μπερδεμένες. Μπερδεμένα οικονομικά και συναισθηματικά, μπερδεμένα θέματα εργασίας που φαίνεται να επιλύονται γύρω στην 1η του μηνός. Θα έχετε μια ιδιαίτερα καλή ώρα ώστε να επωφεληθείτε, ειδικά αν έχετε γενέθλια αρχές του μήνα. Με ένα οικονομικό θέμα ή θέματα υγείας απασχολείστε αυτόν τον καιρό. Φίλοι είναι κοντά σας, η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15 Μαρτίου, ενώ σιγά σιγά σχέδια σταθεροποιούνται. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 14-15/3 έχετε μια πολύ καλή προοπτική. Ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα την περίοδο αυτή, να ξέρετε ό,τι όλη η άνοιξη για σας θα δουλέψει. Έτσι λοιπόν κάντε λίγο πίσω αυτές τις μέρες και περιμένετε καταλληλότερες εποχές ώστε να δείτε το αποτέλεσμα των πλανητικών παιχνιδιών που γίνονται γύρω σας.

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ