Ενα παράδοξο αξιοθέατο: Συρρέουν για να θαυμάσουν τον «καταρράκτη» από 10.000 λεκάνες τουαλέτας - iefimerida.gr

Ενα παράδοξο αξιοθέατο: Συρρέουν για να θαυμάσουν τον «καταρράκτη» από 10.000 λεκάνες τουαλέτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φόρσαν είναι μια ακόμη πόλη στην τεράστια επαρχία της Κίνας, ωστόσο, εδώ και λίγο καιρό έχει μετατραπεί σε μέρος ενδιαφέροντος για τους τουρίστες, καθώς, έχει ένα περίεργο τουριστικό αξιοθέατο.Οπως αναφέρει το amusingplanet, πρόκειται για έναν καταρράκτη από... λεκάνες τουαλέτας που καλύπτει έναν τοίχο 100 μέτρων σε ύψος 5,20 μέτρων.

Ο Κινέζος καλλιτέχνης, Σου Γουόνγκ, μάλιστα, χρειάστηκε περίπου 10.000 λεκάνες για να ολοκληρώσει το αριστούργημά του, ενώ μέσα από τον «καταρράκτη» ρέει άφθονο νερό.

«Πρόκειται για ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης, απαραίτητο στον καθένα, με το οποίο μοιράζεται απόλυτα προσωπικές στιγμές... Κάπως έτσι μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω αυτόν τον καταρράκτη... λεκανών στο δρόμο!» προσθέτει ο Γουόνγκ.

Ο κόσμος στην αρχή εντυπωσιάζεται από το περίεργο θέαμα, ωστόσο, στη συνέχεια δεν μπορεί να μην σταθεί και να φωτογραφήσει αυτό το εκκεντρικό έργο τέχνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ