Χειροπέδες στον αρχηγό της «άγουρης» συμμορίας που έκλεβε περαστικούς στην περιοχή της Ακρόπολης [εικόνα] - iefimerida.gr

Χειροπέδες στον αρχηγό της «άγουρης» συμμορίας που έκλεβε περαστικούς στην περιοχή της Ακρόπολης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο 25χρονος Αλβανός Ervis Skendera, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία επιθέσεων κατά περαστικών στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μαζί με άλλους δύο ανήλικους συνεργούς του, στις 18 του μηνός στο Μοναστηράκι.Πρόκειται για το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της «άγουρης» συμμορίας, η οποία είχε «ρημάξει» στις ληστείες τουρίστες και Έλληνες στις περιοχές της Ακρόπολης και του Φιλοπάππου, ενώ μαζί του συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 16,17 ετών και αναζητείται ένας 17χρονος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, το τελευταίο τρίμηνο οι συλληφθέντες, μαζί με έναν 17χρονο ημεδαπό και άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συστήσει σπείρα και διέπρατταν ληστείες σε βάρος πολιτών και τουριστών. Μάλιστα οι δράστες, πολλές φορές, εκτός από σωματική βία, χρησιμοποιούσαν για τις ληστείες και μαχαίρια.

Χειροπέδες στον αρχηγό της «άγουρης» συμμορίας που έκλεβε περαστικούς στην περιοχή της Ακρόπολης [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ