Vanity Fair: Εκείνες που έμειναν αξέχαστες στα Οσκαρ -Οι πιο καλοντυμένες στην ιστορία του θεσμού [εικόνες] - iefimerida.gr

Vanity Fair: Εκείνες που έμειναν αξέχαστες στα Οσκαρ -Οι πιο καλοντυμένες στην ιστορία του θεσμού [εικόνες]

Vanity Fair: Εκείνες που έμειναν αξέχαστες στα Οσκαρ -Οι πιο καλοντυμένες στην ι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον «πυρετό» των Οσκαρ να έχει κορυφωθεί, ενόψει της μεγάλης βραδιάς στις 2 Μαρτίου, οι κυρίες είναι έτοιμες για τη «μάχη» που θα δώσουν περπατώντας στο κόκκινο χαλί. Γιατί μπορεί η αφορμή να είναι η απονομή των βραβείων, αλλά συχνά την προσοχή κερδίζουν οι ενδυματολογικές επιλογές.

Ποιο φόρεμα θεωρείται κατάλληλο για την περίσταση, λοιπόν; Πρέπει να είναι εντυπωσιακό, αρκούντως αποκαλυπτικό- αν και όχι απαραίτητα- και κυρίως να το φοράει και όχι να φοράει εκείνο την σταρ που θα το επιλέξει. Αν βέβαια ρωτούσε κανείς την Τζένιφερ Λόρενς, θα απαντούσε πως το ιδανικό φόρεμα είναι και εκείνο που δεν προκαλεί... ατυχήματα, αφού ακόμη θυμάται όλος ο πλανήτης τη στιγμή που παραπάτησε στην περσινή απονομή, όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο της.

Μπαίνοντας στο κλίμα, το Vanity Fair επέλεξε τις γυναίκες που έχουν μείνει αξέχαστες χάρη -και- στο ρούχο που επέλεξαν σε μία βραδιά των Οσκαρ. Από την Γκρέις Κέλι που επιβραβεύθηκε για την τολμηρή επιλογή του πράσινου της μέντας το 1955 και την φλοράλ τουαλέτα της Ελίζαμπεθ Τέιλορ το 1961, μέχρι το εκπληκτικό vintage φόρεμα που επέλεξε η Τζούλια Ρόμπερτς όταν βραβεύθηκε για το ρόλο της ως Εριν Μπρόκοβιτς και τις μίνιμαλ επιλογές της Γκουίνεθ Πάλτροου. Αυτές λοιπόν είναι οι πιο καλοντυμένες γυναίκες στην ιστορία των Οσκαρ.

Οντρεϊ Χέπμπορν με Givenchy

Γκρέις Κέλι με Edith Head

Ελίζαμπεθ Τέιλορ με Christian Dior

Νικόλ Κίντμαν με John Galliano

Σάρον Στόουν με Vera Wang

Κέιτ Μπλάνσετ με John Galliano

Σαρλίζ Θερόν με Vera Wang

Τζούλια Ρόμπερτς με vintage Valentino

Ρενέ Ζελβέγκερ με Jean Desses

Χάλι Μπέρι με Elie Saab Couture

Νάταλι Πόρτμαν με Lanvin

Μισέλ Γουίλιαμς με Vera Wang

Πενέλοπε Κρουζ με Versace

Μαριόν Κοτιγιάρ με Jean Paul Gaultier

Τίλντα Σουίντον με Lanvin

Τζένιφερ Λόρενς με Calvin Klein

Ειμι Ανταμς με Oscar de la Renta

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ