Ανδρική ματαιοδοξία για... τρίχες -Πληρώνουν έως και 7.000 δολάρια, για αποκτήσουν μούσι σαν του Γκόσλινγκ - iefimerida.gr

Ανδρική ματαιοδοξία για... τρίχες -Πληρώνουν έως και 7.000 δολάρια, για αποκτήσουν μούσι σαν του Γκόσλινγκ

Ανδρική ματαιοδοξία για... τρίχες -Πληρώνουν έως και 7.000 δολάρια για αποκτήσου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πατεράδες τους δεν διανοούνταν να ξεκινήσουν ημέρα χωρίς ξύρισμα και να βγουν από το σπίτι με απεριποίητο πρόσωπο. Εκείνοι, πάλι, ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια προκειμένου να αποκτήσουν το μούσι που ονειρεύονται, το οποίο συνήθως έχουν δει σε κάποιο... κόκκινο χαλί.

Οι χίπστερ καθιέρωσαν εδώ και καιρό την συγκεκριμένη τριχωτή μόδα, αλλά δεν μπορούν να την ακολουθήσουν όλοι. Γι'αυτό υπάρχουν οι πλαστικοί χειρουργοί, που θησαυρίζουν στη Νέα Υόρκη από τις ουρές που κάνουν οι άνδρες, για μία μεταμόσχευση τριχών στο πρόσωπό τους.

Οπως κάποτε πήγαιναν οι γυναίκες στα ιατρεία, κρατώντας τη φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ ή της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, για τα οπίσθια ή τα ζυγωματικά που ήθελαν να αποκτήσουν, οι πλαστικοί βλέπουν τώρα τους άνδρες να κάθονται απέναντί τους με ένα αντίστοιχο «δείγμα».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ, είναι τα συχνότερα πρότυπα εκείνων που καταφεύγουν στις σχετικές κλινικές, προκειμένου να «γεμίσουν» τα κενά στο μούσι τους, πληρώνοντας έως και 7.000 δολάρια, σύμφωνα με το Vanity Fair. Κι αν οι παραπάνω είναι μία αναμενόμενη και λογική έμπνευση, οι γιατροί έχουν και μία έκπληξη. Οπως αποκαλύπτουν, ολοένα και περισσότεροι άνδρες ζητούν τη βοήθειά τους για να αποκτήσουν το παλιό, κλασικό μουστάκι του Τομ Σέλεκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ