Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Το τετράγωνο Δία - Ουρανού είναι σημαντικότατο για σας που είστε γεννημένοι γύρω στο τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Μαρτίου και όχι μόνο (λίγο πριν ή λίγο μετά), θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ θέματα που έχουν σχέση με νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις ή με την ακίνητη περιουσία σας γενικότερα. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι 21-23 Μαρτίου νομίζω ότι έχετε τελειώσει από εντάσεις που μπορεί να είχατε, ενώ οτιδήποτε έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή θα πάρει έναν νέο δρόμο. Μπορεί να βλέπετε φίλους από τα παλιά, να συζητήσετε μαζί τους, ή να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας για κάποιους φίλους. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Απριλίου, θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις που μπορεί να κάνετε μαζί τους, για να μην γίνουν κάποιες παρανοήσεις. Άγχος υπάρχει για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέξετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και γενικότερα εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Αργότερα τα πράγματα βελτιώνονται. Ένα οικονομικό θέμα, που έχει σχέση με άλλους, θα μπορούσε να ρυθμιστεί και να βελτιωθεί. Μετά το μεσημέρι η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μια περίεργη, αντιφατική μέρα, τουλάχιστον για σας που είστε γεννημένοι από 15-16 Μαΐου και μετά. Τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σελήνη ευνοούν τα σχέδιά σας, παρά το γεγονός ότι μάλλον υπάρχει ένα εμπόδιο σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Είτε είναι ταξίδι, είτε είναι επαφές, είτε είναι συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο επαγγελματικό σας χώρος σας απασχολεί άμεσα. Σε συζητήσεις που μπορεί να κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Μαΐου, εενδεχομένως άλλα να πείτε και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι, επειδή είναι ανάδρομος ο Ερμής. Υπάρχουν πράγματα τα οποία θα πρέπει να στηρίξετε με τις δικές σας απόψεις. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Δία δεν είναι δυσαρμονικό για σας, όμως μπορεί να δείχνει ότι σε ένα θέμα οικονομικό ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια εμπόδια. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και την υγεία ηλικιωμένων ανθρώπων. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να περάσουν από κάποια κρίση. Εσείς που είστε σε μια ιδιαίτερα καλή φάση είστε εσείς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ποσειδώνας δίνουν φτερά στα σχέδιά σας και μπορείτε να προωθήσετε σχέδια τα οποία έχουν σχέση και με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Το επαγγελματικό σας άγχος μπορεί να είναι ανατρεπτικό για τα σχέδιά σας . Ηρεμήστε, χαλαρώστε και προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους λίγες μέρες ακόμα τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι καθυστερούν ή έχετε μεγάλη έννοια για νεαρά πρόσωπα, που ενδεχομένως να βρίσκονται σε ταξίδι. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά σας ενδεχομένως να παρουσιάσουν κάποιο εμπόδιο, ενώ οι επαφές, οι συζητήσεις φαίνεται ότι δεν ευνοούνται την περίοδο αυτή. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Αρκετή δύναμη έχετε, δίνετε ό,τι καλύτερο στον ερωτικό σας σύντροφο. Αποφύγετε έξοδα που μπορεί να κάνετε και φανείτε συνεπείς σε οικονομικά θέματα. Ζητήματα, τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας σας φορτίζουν. Ξεκουραστείτε, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Ο Κρόνος στον Σκορπιό δείχνει ότι έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απομακρύνει από φίλους. Καλό είναι να μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας. Η συναισθηματική σας ζωή έχει περάσει σε νέους προορισμούς, ενώ αργότερα τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα καλά.

Καρκίνος

Το σημαντικό τετράγωνο Δία - Ουρανού αφορά κυρίως σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Ιουλίου, δείχνοντας ότι μπορεί να υπάρχουν ρήγματα στις σχέσεις ή γενικότερα στον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και στον γάμο σας. Αποφύγετε νομικές, διαδικαστικές εμπλοκές, οι οποίες θα μπορούσαν να «διαταράξουν» είτε τον κοινωνικό είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Αντίθετα, εσείς που είστε γεννημένοι τον Ιούνιο είστε σε μια πολύ καλή φάση, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ποσειδώνας σάς κάνουν να ανοίγετε τα φτερά σας, είτε αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό, είτε αφορούν νομικά θέματα είτε έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να σας βοηθήσουν. Οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών, έρχεστε πιο κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Άρης όμως σας δημιουργεί μια ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Η ένταση αυτή μπορεί να μην είναι τίποτε άλλο από επισκευές, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουλίου. Είναι μια σημαντική περίοδος όπου είτε τα οικογενειακά, είτε η ακίνητη περιουσία σας εξακολουθεί να σας απασχολεί, καθώς ο Άρης παραμένει αρκετά στο Ζυγό. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι με την ακίνητη περιουσία σας, το οποίο όμως ενοχλεί τους άλλους. Παρ' όλα αυτά, ο Κρόνος είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικός για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου, αφού μια σχέση ή μια συνεργασία σας μπορεί να παίρνει μια ευχάριστη τροπή γενικότερα. Ένα οικονομικό σας θέμα, που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες μπορεί να σας απασχολεί, ή να καθυστερεί κάποιο χαρτί ή εσείς να μην μπορείτε να αποπληρώσετε. Ωστόσο, σε λίγες μέρες θα μπορούσε να ρυθμιστεί αυτό το θέμα.

Λέων

Την περίοδο αυτή εσείς οι Λέοντες είστε αρκετά προσηλωμένοι στα καθήκοντά σας, είτε αυτά είναι οικονομικά, είτε έχουν σχέση με την υγεία σας. Πολλές μετακινήσεις, και συζητήσεις έχετε, αλλά ρίξτε τους τόνους και προσέχετε πώς χειρίζεστε λεκτικά τα θέματά σας, γιατί μπορεί να σας παρεξηγηθείτε. Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας δημιουργεί κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίες δεν έχουν ένα αποτέλεσμα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Αυγούστου. Αντίθετα εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Αυγούστου προσέχετε την υγεία σας αλλά και ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο έχει προκύψει, το οποίο ίσως να αφορά και ηλικιωμένα πρόσωπα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την δουλειά σας την περίοδο αυτή θα μπορούσε να αποδώσει. Πολλές αλλαγές προβλέπονται για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 2 Αυγούστου, τις οποίες προετοιμάζετε από τώρα, όμως τα αποτελέσματά τους θα φανούν λίγο αργότερα.

Παρθένος

Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες της Παρθένου στην συναισθηματική σας ζωή, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ο Άρης μπορεί να ανακόπτει λίγο την πορεία των σχέσεών σας, μπορεί να δημιουργούνται κάποιες παρεξηγήσεις, όμως γενικά είστε σε μια αρκετά καλή φάση με προοπτικές. Το τετράγωνο Δία - Ουρανού μπορεί να σημαίνει ρήγμα σε μια συζήτηση, η οποία έχει σχέση με τα οικονομικά και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Δεν είναι καλή μέρα, για να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες για ένα ακίνητο, ενώ στο χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Τώρα θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας .Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει σωστές επιλογές, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 28 Αυγούστου, γιατί ο Ποσειδώνας ίσως σας κάνει πιο ευάλωτους την περίοδο αυτή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς αυτή είναι μια περίοδος, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Οκτωβρίου θα πρέπει να προσέχετε πολύ την περίοδο αυτή. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας αλλά και ένα επαγγελματικό σας θέμα μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Είστε έτοιμοι να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας φορτίζει, όμως ίσως είναι βιαστική η απόφαση αυτή. Προσέχετε την υγεία σας. Στο χώρο της δουλειάς σας ενδεχομένως να υπάρξουν νέα δεδομένα, ενώ σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να καθυστερούν κάποια θέματα, τα οποία είναι σημαντικά για σας. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών είστε δυναμικοί, είστε όμως και εριστικοί, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου. Προσέχετε κρυολογήματα, μικροατυχήματα και αποφύγετε τις διενέξεις στον χώρο του σπιτιού σας.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί, ενώ είστε δοσμένοι γενικότερα στην συναισθηματική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, ένα θέμα το οποίο το θεωρούσατε σίγουρο, τουλάχιστον εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου, αυτή τη στιγμή μπορεί να καθυστερεί ή να δημιουργούνται κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις εξαιτίας θεμάτων είτε εργασίας είτε υγείας. Προσέχετε, λοιπόν. Αντίθετα, σε λίγες μέρες θα μπορούσαν να προωθηθούν αυτά τα σχέδιά σας. Θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας έρχονται στο προσκήνιο. Θα δείτε φίλους ή συγγενείς, οι οποίοι θα βοηθήσουν τις σχέσεις σας. Θέματα ακίνητης περιουσίας ή ενός παιδιού δεν φτάνουν –προς το παρόν – στο αποτέλεσμα που εσείς θέλετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 11 Νοεμβρίου. Παρανοήσεις, καθυστερήσεις, λάθη θα μπορούσαν να υπάρξουν. Έχετε ιδιαίτερη έγνοια για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Κρόνος έχει εγκατασταθεί για τα καλά σε εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 15-16 Νοεμβρίου .Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Θυμηθείτε τι έχετε πάρει και τι έχετε δώσει. Ενδεχομένως, αν οι σχέσεις είναι άνισες, μπορεί να υπάρξει ακόμη και ένας εκνευρισμός. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας και περιμένετε μια καλύτερη εποχή για να δράσετε.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες είναι μια περίεργη περίοδος, κατά την οποία ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολεί άμεσα. Γενικότερα δεν πρέπει να μπλέξετε τα συναισθηματικά με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Φίλοι μπορεί να σας βοηθούν αυτόν τον καιρό, ενώ συναντάτε και ανθρώπους από τα παλιά. Οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο για σας που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο .Ένα οικονομικό σας θέμα σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να επιλύεται. Μην αναμίξετε όμως φίλους με τα οικονομικά σας και αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων.

Αιγόκερως

Σήμερα και η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σας και επηρεάζουν εσάς τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως μια υπερβολή θα μπορούσε να σας βλάψει. Ρίξτε τους τόνους, προφυλαχθείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας φορτίζουν εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά, αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται να παίρνουν διαφορετική τροπή. Ένα οικονομικό σας θέμα καθυστερεί, ενώ θα δείτε φίλους οι οποίοι είναι σημαντικοί για σας.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι έχετε μια ιδιαίτερη έγνοια για θέματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σας.Καθυστερούν κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι σημαντικές για σας και οι οποίες μπορεί να έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Κάποιες αλλαγές, που περιμένετε εσείς του Ιανουαρίου σε θέματα δουλειάς, ενδεχομένως να καθυστερούν, όμως θα πραγματοποιηθούν. Για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γύρω στις 12 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος μπορεί να δημιουργεί ερωτηματικά στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ θα πρέπει να προσέχετε θέματα υγείας αλλά και ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σας τους Ιχθύς. Ένα θέμα το οποίο είναι σίγουρο ότι θα προωθηθεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι 2-3 Μαρτίου, σήμερα καθυστερεί είτε εξαιτίας οικονομικών θεμάτων είτε από άλλα, όμως θα πραγματοποιηθεί. Περιμένετε λίγο, υπάρχει ένα παρασκήνιο που κινείται αυτόν τον καιρό. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς. Φίλοι σάς βοηθούν, ενώ ο Κρόνος ευνοεί γενικότερα την σταθεροποιητική φάση της ζωής σας. Προς το παρόν ίσως να μην το βλέπετε, αλλά λίγο αργότερα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για σας. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών, εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 15-16 Μαρτίου, βλέπετε την συναισθηματική σας ζωή να παίρνει μια νέα τροπή.

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ