Μητέρα αντιμετωπίζει στη φυλακή τον άντρα που άφησε ανάπηρο το γιο της -Οδηγούσε μεθυσμένος [βίντεο] - iefimerida.gr

Μητέρα αντιμετωπίζει στη φυλακή τον άντρα που άφησε ανάπηρο το γιο της -Οδηγούσε μεθυσμένος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Tarrant County Jail στο Τέξας. Μια γυναίκα, η Λούμπαν Κάντερ ήρθε αντιμέτωπη με τον άντρα που πριν χρόνια άφησε ανάπηρο το γιο της.

Η συνάντηση έγινε έπειτα από προτροπή του διευθυντή της οργάνωσης «Mothers Against Drunk Driving in Dallas», πέντε χρόνια μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα από το οποίο ο 7χρονος σήμερα Αμπντάλα έμεινε σε κατάσταση «φυτού».

«Με ακούς; Κοίτα αυτή τη φωτογραφία. Κοίταξέ τον», επαναλάμβανε συνεχώς η γυναίκα με σπαρακτική, από τη συγκίνηση, φωνή απευθυνόμενη στον Στιούαρτ Ρίτσαρντον ο οποίος την ημέρα του ατυχήματος, το 2009 οδηγούσε μεθυσμένος και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ο 7χρονος γιος της, υπέστη βλάβη 80% στον εγκέφαλο ενώ ο οδηγός παραμένει κρατούμενος μέχρι.

«Κλείνουν πέντε χρόνια σήμερα, πέντε χρόνια. Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα. Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω γι' αυτό που του έκανες», ανέφερε η τραγική μητέρα κρατώντας στα χέρια της φωτογραφία του γιου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ