Αρρωστημένο στοίχημα -Προσφέρουν αποδόσεις για τη δίκη του Πιστόριους - iefimerida.gr

Αρρωστημένο στοίχημα -Προσφέρουν αποδόσεις για τη δίκη του Πιστόριους

Αρρωστημένο στοίχημα -Προσφέρουν αποδόσεις για τη δίκη του Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν χώρες στα οποία ο κόσμος στοιχηματίζει για το πιο απίθανο πράγμα. Αυτό που συνέβη στη Νότια Αφρική όμως ξεσήκωσε κατακραυγή. Μία εταιρεία στοιχήματος προσφέρει αποδόσεις για τη δίκη του Οσκαρ Πιστόριους.

Οι επιλογές σε αυτό το «αρρωστημένο» στοίχημα αφορούν το αν ο Παραολυμπιονίκης θα καταδικαστεί για φόνο εκ προμελέτης, ή θα αθωωθεί. Ο Νοτιοαφρικανός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου του 2013. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως νόμιζε ότι επρόκειτο για εισβολέα στο σπίτι του, αλλά στη δίκη που θα αρχίσει τη Δευτέρα (3/3) αντιμετωπίζει κατηγορίες για προμελετημένο έγκλημα.

Η αντίδραση ήταν άμεση στα social media, όπου κατηγορούν την εταιρεία για ανηθικότητα. Η είδηση για το στοίχημα κυκλοφόρησε την ημέρα που το δικαστήριο επέτρεψε την τηλεοπτική κάλυψη της δίκης του Πιστόριους, αν και δεν θα μεταδοθεί η κατάθεση του αθλητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ