Γυμνή στη μπανιέρα η Ζέτα Μακρυπούλια για το Mega [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμνή στη μπανιέρα η Ζέτα Μακρυπούλια για το Mega [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς λόγος έγινε για την... μετακόμιση της Ζέτας Μακρυπούλια από τον Αντ1, στο Mega. Η παρουσιάστρια ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης του Just the 2 of Us και, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωσή του mega-λου καναλιού, για την ένταξη στο δυναμικό του, η ίδια ξεκίνησε τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το show, με πρώτο «σταθμό» το διαφημιστικό spot.

Έτσι, από το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε να προβάλλεται το trailer για τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής και ήδη έχει κεντρίσει την προσοχή του κοινού, αποσπώντας, στην πλειοψηφία του, θετικά σχόλια. Το διαφημιστικό spot δείχνει την Ζέτα Μακρυπούλια να τραγουδάει γυμνή μέσα στην μπανιέρα της και να παίζει... με τη σαπουνάδα, απεικονίζοντας σε μια μεγάλη οθόνη δίπλα της, ότι η εκπομπή θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Μάρτιο.
Αδιαμφισβήτητα, το trailer λίγων δευτερολέπτων, φανερώνει έμμεσα την... βασιλική άφιξη της δημοφιλούς παρουσιάστριας στον σταθμό, που θα αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Από το peoplegreece.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή μπανιέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ