Ουγκάντα: «Το στόμα χρησιμεύει για να τρώμε, όχι για το σεξ» - iefimerida.gr

Ουγκάντα: «Το στόμα χρησιμεύει για να τρώμε, όχι για το σεξ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ψήφιση νόμου εναντίον της ομοφυλοφιλίας, ο πρόεδρος της Ουγκάντα Γιοβερί Μουζεβερί ανακοίνωσε λεπτομερώς τις σεξουαλικές πρακτικές, που κρίνει... επικίνδυνες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ουγκάντα, το στόμα χρησιμεύει αποκλειστικά για να τρώμε και να φιλάμε. Πιστεύει επίσης ότι το στοματικό σεξ μεταδίδει σκουλίκια, ότι «κάτι δεν πάει καλά» με τους ομοφυλόφιλους και ότι η ομοφυλοφιλία προωθείται από «ομάδες» του εξωτερικού.
Ο νόμος εναντίον της ομοφυλοφιλίας υπεγράφη τη Δευτέρα.
«Υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά με εσάς» είπε ο προέδρος απευθυνόμενος στους ομοφυλόφιλους. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να ελκύεται από έναν άνδρα, ενώ υπάρχουν γύρω μας τόσο ωραίες γυναίκες».
Ο πρόεδρος της Ουγκάντα, χριστιανός ευαγγελικός και πολύ θρησκευόμενος είπε ότι «κάποιος δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος, αλλά γίνεται από επιλογή του». Αυτή η επιλογή γίνεται, όπως δήλωσε, εξαιτίας του χρήματος γιατί πολλοί ομοφυλόφιλοι είναι στην πραγματικότητα πλούσιοι. «Πρόκειται για ετεροφυλόφιλους που δηλώνουν ομοφυλόφιλοι για το χρήμα» είπε.
Οπως πρόσθεσε, η Δύση εξάγει την ομοφυλοφιλία, καθώς και άλλες επικίνδυνες πρακτικές, όπως το στοματικό σεξ το οποίο «δεν είναι υγιές και φέρνει σκουλήκια».
«Το στόμα χρησιμεύει για να τρώμε, όχι για το σεξ. Τό στόμα είναι φτιαγμένο για να φιλάμε» εξήγησε στους δημοσιογράφους. «Αν βάλετε το στόμα σας εκεί που δεν πρέπει γεμίζετε σκουλήκια και τα σκουλήκια μπαίνουν στο στομάχι σας γιατί ο δρόμος είναι λάθος» πρόσθεσε.
Ο νόμος που ψήφισε υποχρεώνει κάποιον να καταδίδει τους ομοφυλόφιλους, ενώ ο πρόεδρος καταδίκασε όσους εκδίδονται. «Αυτοί που εκδίδονται πρέπει να τιμωρηθούν, όπως κι εκείνοι που τους εμπορεύονται» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ