Μπουτάρης για συμβασιούχους: Δεν παρανομώ και ας ξέρω ότι θα με «μαυρίσουν» - iefimerida.gr

Μπουτάρης για συμβασιούχους: Δεν παρανομώ και ας ξέρω ότι θα με «μαυρίσουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση σημειώθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, για το θέμα της τελευταίας φουρνιάς των 8μηνιτών συμβασιούχων. Παρά το ότι δεν έχει λήξει ο χρόνος εργασίας τους, οι ίδιοι ζητούν να παραμείνουν στον δήμο και μάλιστα έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να ακολουθήσουν την δικαστική οδό, προκειμένου να δικαιωθούν.
Η στάση των εργαζόμενων στηρίχθηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μπουτάρη που τους ζήτησε να πάψουν να παίζουν με τον πόνο αυτών των ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουν τις προεκλογικές τους σκοπιμότητες.

«Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Θα ήταν εύκολο για εμένα να δώσω προέκταση. Τώρα ξέρω ότι όλοι αυτοί θα με ''μαυρίσουν'' με τα δύο χέρια, δεν μπορούμε όμως, κατά το δοκούν, να δίνουμε προεκτάσεις, γιατί είναι κάτι παράνομο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ