Εναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε ένας χειροπρακτικός από τη Νεμπράσκα για να πείσει τους ασθενείς του να μείνουν μακρυά από το ανθυγιεινό fast food: άφησε ένα Happy Meal στο ίδιο σημείο για δύο χρόνια.
«Θέλαμε να κάνουμε τους ασθενείς μας να σκεφτούν τι επιλογές κάνουν όταν πρόκειται για την τροφή τους, η οποία πολλές φορές δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι» ανέφερε στο Business Insider. ο Andrew Rivera, διευθυντής του Bridge Chiropractic and Wellness Center στην Ομάχα της Νεμπράσκα.
Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε το γεύμα είναι σχεδόν άθικτο παρ' όλο που ο θόλος στον οποίο βρίσκεται δεν υπάρχει ψύξη ούτε απουσία αέρα.
Οπως αναφέρει για τα προϊόντα της η γνωστή εταιρία fast food «τα τρόφιμα είναι αφυδατωμένα, και δεν σαπίζουν στην απουσία ύδατος».