Τα ζώδια της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς τα πράγματα είναι εντελώς αντιφατικά. Από τη μια ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να το μεταφέρετε στα επαγγελματικά σας και αυτό βεβαίως σας χαλάει την διάθεση, ειδικά αν είστε γεννημένοι το τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (21-23 Μαρτίου) νομίζω ότι πλέον δεν έχετε πολλούς προβληματισμούς. Το θεαματικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του Κριού, αν και εσείς ζείτε μια αντιφατική κατάσταση. Από τη μια οι εντάσεις δεν λείπουν, από την άλλη όμως ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό γεγονός μπορεί να φέρει νέα δεδομένα. Βλέπετε φίλους από τα παλιά και έχετε στήριξη, αν και τα άγχη σας δεν λείπουν ως προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύς σας φέρνει πολλά άγχη και πολλούς προβληματισμούς. 'Ίσως πρέπει να συμπαρασταθείτε περισσότερο σε αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν ανάγκη. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 1-2 Απριλίου μπορεί να υπάρξει ένα ρήγμα ή ένα νομικό διαδικαστικό θέμα στις σχέσεις σας που θα αφορά είτε την οικογένεια είτε την ακίνητη περιουσία σας.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους η σημερινή μέρα είναι περίεργη και αντιφατική. Από τη μια ένα σχέδιο που έχετε για ταξίδια, για επαφές, για συζητήσεις μπορεί να μην πραγματοποιείται, από την άλλη το εξάγωνο της Αφροδίτης είναι βελτιωτικό, θα μπορούσα να πω, για τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου σας βασανίζουν αρκετοί προβληματισμοί για τις σχέσεις σας. Τώρα λοιπόν είναι καιρός να τις βελτιώσετε. Προσοχή, θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ίσως αυτή την εβδομάδα σάς απασχολήσουν και δεν πάρουν τον δρόμο που εσείς θέλετε. Γενικότερα φίλοι σας βοηθούν. Ένα επαγγελματικό θέμα είναι ιδιαίτερα πιεστικό και δεν σας δίνει το αποτέλεσμα που θέλετε. Άρα είναι δύσκολο να συζητήσετε και να φέρετε αποτέλεσμα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η οικογένεια γενικότερα σας βοηθά ή φίλοι θα σας βοηθήσουν σε οικογενειακά σας θέματα.

Δίδυμοι

Η συναισθηματική σας ζωή απασχολεί άμεσα εσάς τους Διδύμους αυτόν τον καιρό. Σταθεροποιούνται κάποια σχέδιά σας, όμως μην αναμίξετε φίλους με τα οικονομικά σας, γιατί θα μπερδευτείτε. Οτιδήποτε έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή φαίνεται ότι σας φορτίζει. Για ένα σχέδιο που έχει σχέση με ταξίδια, νομικές υποθέσεις προσπαθήστε να περιμένετε λίγες μέρες, πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις γενικότερα. Όλη την προσοχή σας αυτόν τον καιρό την δίνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά. Ένα σχέδιο το οποίο καθυστερεί, τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη, ο δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας. Έτσι, είναι σαν έχετε προσωπική Πανσέληνο, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Προσέχετε, αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως αυτή είναι μια ιδανική περίοδος, για να σταθεροποιήσετε σχέδια, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου. Μια συναισθηματική συζήτηση θα μπορούσε να φέρει και ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, που θα μπορούσε να αντέξει στον χρόνο. Βέβαια για ένα οικονομικό σας θέμα ενδεχομένως να έχετε προβληματισμούς, γιατί καθυστερεί. Όμως εσείς που είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου είστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Ρυθμίστε τα οικονομικά σας και ουσιαστικά θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Αυτό ισχύει, αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, να γράψετε, ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά, διαδικαστικά, ή ακόμα και συναισθηματικά θέματα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες μπορεί να περνάτε τώρα μια περίοδο γεμάτη έμπνευση και οραματισμό. Μπορεί να ικανοποιηθούν τα οικονομικά σας, ενώ θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας είναι κάπως αντιφατικά. Από τη μια σχέδια που είχατε μπορεί να μην πραγματοποιούνται, από την άλλη όμως μπορεί τώρα να βάλετε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία στην εργασία ή ακόμα και στον τομέα της υγείας σας, αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα. Η οικογένειά σας σας στηρίζει σε αυτό, ενώ ατελείωτες μετακινήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν. Πάντως η συναισθηματική σας ζωή αυτόν τον καιρό έχει να σας πει πολλά. Συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να είναι ασαφείς, ειδικά να είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Αυγούστου. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Ίσως άλλα θέλετε να πείτε και άλλα λέγονται.

Παρθένος

Παρθένοι μου, για σας η μέρα είναι αφιερωμένη στους αγαπημένους σας, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί. Μην αναμίξετε φίλους στην συναισθηματική σας ζωή γιατί μπορεί να σας βλάψουν, πολύ δε περισσότερο αν έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας. Σήμερα είναι πολύ πολύ καλή μέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία κατά τον καλύτερο τρόπο. Κάτι που αρχίζει σήμερα θα αντέξει στον χρόνο, άρα προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Στον χώρο της δουλειάς σας υπάρχουν κάποιες δεύτερες σκέψεις, οι οποίες σας απασχολούν, ενώ με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να βρείτε τις λύσεις που τόσο καιρό δεν μπορούσατε να βρείτε. Φίλοι μπορεί να είναι σημαντικοί για σας, όμως αποφύγετε την περίοδο αυτή να στηρίξετε φίλους που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Ίσως για ένα οικονομικό θέμα υπάρχει ένα ρήγμα στη σχέση σας.

Ζυγός

Και πάλι η οικογένεια απασχολεί άμεσα εσάς τους Ζυγούς. Μπορεί να σταθεροποιηθούν κάποια σχέδια που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, ώστε να στηρίξετε την οικογένειά σας. Η συναισθηματική σας ζωή περνά από κάποιες αναμοχλεύσεις και δεύτερες σκέψεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Θα αποφασίσετε αργότερα για την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής. Ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας προωθείται κατά τον καλύτερο τρόπο. Θα έχετε τη διαίσθηση και έναν οραματισμό για να προωθήσετε θέματα δουλειάς ή υγείας. Προσέχετε, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Οκτωβρίου, κάποιες ρήξεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας . Ακόμα και ένα θέμα που έχει σχέση με την εργασία σας θα πρέπει να το προσέχετε πολύ.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς αυτή είναι μια Ιδανική μέρα, για να αφήστε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν. Μάλιστα, αν οι σχέσεις σας έχουν διαταραχτεί, φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν. Όσον αφορά ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση θα έχετε μια αλλαγή, την οποία δεν περιμένετε, ενώ στον χώρο της εργασίας σας ίσως υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμη μια καθοριστική τροπή. Μια οικογενειακή υπόθεση έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, χωρίς να μπορεί να επιλυθεί άμεσα. Οι συζητήσεις που κάνετε τώρα θα αποδώσουν αργότερα. Φροντίστε τα παιδιά ή νεαρά πρόσωπα που έχετε στο σπίτι, ώστε να ακολουθήσουν την πορεία που εσείς θέλετε.

Τοξότης

Και πάλι τα οικονομικά απασχολούν άμεσα εσάς τους Τοξότες. Όμως ένα θέμα που έχει σχέση με τον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσε να αποδώσει. Η οικογένεια είναι για σας πάρα πολύ σημαντική. Ωστόσο, ο Ερμής δημιουργεί απρόβλεπτες συζητήσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αν και δεν αποκλείεται να δείτε ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό και αυτό να σας χαροποιήσει. Πάντως μια συζήτηση, η οποία δεν παίρνει προς το παρόν οριστική τροπή, θα οριστικοποιηθεί λίγο αργότερα και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για σας. Πολλές αλλαγές θα έχετε εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Δεκεμβρίου, αν και οι αλλαγές αυτές, συναισθηματικές ή οικονομικές, θα πραγματοποιηθούν λίγο αργότερα και θα είναι άκρως ικανοποιητικές για σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί κάποια ένταση για σας τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι γύρω στην Πρωτοχρονιά. Κάποιες αλλαγές θα υπάρχουν στα σχέδιά σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, όμως σήμερα είναι μια μοναδική μέρα για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Δυνατοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ενώ μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε μια συμφωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμα και μια υπόθεση ενός παιδιού θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Κάποια χρήματα που μπορεί να σας οφείλουν και να μην φτάνουν προς το παρόν στον δικό σας προϋπολογισμό, σύντομα θα ρυθμιστούν. Οι φίλοι ή οι συγγενείς θα είναι πολύ κοντά σας την περίοδο αυτή.

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής είναι στο δικό σας ζώδιο και φορτίζει εσάς τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Ίσως αναθεωρείτε κάποιες αποφάσεις σας ή κάποιες σκέψεις που μπορεί να κάνετε είτε για ένα οικονομικό θέμα είτε ακόμη για τα παιδιά. Όμως σήμερα είναι μια πάρα πολύ καλή μέρα, για να ρυθμίσετε ένα οικογενειακό θέμα ακόμη και αν δεν το κοινολογήσετε. Προσπαθήστε να στηρίξετε ανθρώπους της οικογένειάς σας. Αλλαγές θα υπάρξουν για σας που είστε γεννημένοι γύρω στις 30 Ιανουαρίου, αλλαγές οι οποίες θα φανούν αρκετά αργότερα, αν και τώρα βάζετε γενικότερα τις βάσεις. Ο χώρος της δουλειάς σας ενδεχομένως να έχει κάποιο άγχος, όμως αυτήν την περίοδο θα προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθείς

Για σας τους Ιχθύς σήμερα είναι μια πάρα πολύ ημέρα, για να δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται και να στηρίζονται, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Μαρτίου. Είστε σε μια πάρα πολύ σταθεροποιητική τάση, όπως και αν έχουν τα πράγματα, όσο και αν έχετε κάποια άγχη. Θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά μπορεί να έχουν κάποιες αλλαγές, αλλά ουσιαστικά προωθούνται. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας. Ένα θέμα, το οποίο μπορεί να έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά σας, δεν φαίνεται να πραγματοποιείται, αν είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Μαρτίου. Με τα οικονομικά σας έχετε ένα θέμα το οποίο αγγίζει και τα συναισθηματικά σας. Γενικά όμως πορεύεστε σε μια πολύ σημαντική άνοιξη, η οποία έχει να σας δώσει πολλά.

Πηγή: astrologos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ