Είναι αλήθεια, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει κάνει μπότοξ-Τι αποκαλύπτει ο δερματολόγος της - iefimerida.gr

Είναι αλήθεια, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν έχει κάνει μπότοξ-Τι αποκαλύπτει ο δερματολόγος της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Βικτόρια Μπέκαμ μοιάζει με εκείνες τις σταρ που θεωρεί η κοινή γνώμη ότι έχει δοκιμάσει στο δέρμα της κάθε πρωτοποριακή μέθοδο αντιγήρανσης.

Κι όμως ο δερματολόγος της Χάρολντ Λάνσερ υποστηρίζει ότι η σταρ δεν έχει κάνει ποτέ της botox ή λειζερ και αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα διατροφής. Γίνεται; Χαρακτηρίστηκα είπε: «H Βικτόρια έχει μια φυσική ομορφιά.

Προσέχει τη διατροφή της, κάνει γυμναστική και γενικώς κάνει την ιδανική υγιεινή ζωή. Η Βικτόρια αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για την σωστή χρήση ενός προϊόντος που μπορεί να έχει αποτελέσματα», αναφερόμενος στο γεγονός ότι είχε ακμή και την αντιμετώπισε με προϊόντα και συνέχισε λέγοντας: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι κανείς δεν έχει αγγίξει το πρόσωπό της με χειρουργικό εργαλείο ή λέιζερ».

Ο γιατρός κάνει λόγο για ένα άτομο με φοβερή αυτοπειθαρχία που άκουσε τις συμβουλές του κατά γράμμα και πλέον έχει αυτό το αποτέλεσμα. Σχετικά με το πρόβλημα της ακμής ο δερματολόγος αποκάλυψε ότι κάθε ασθενής όπως και η Βικτόρια τροποποίησε τη διατροφή της. Σταμάτησε τα γαλακτοκομικά, την πρόσληψη καφεΐνης και τη ζάχαρη αλλά, γράφει το queen.gr, και η πρόσληψη των υδατανθράκων πρέπει να είναι κάτω από το 20% της θερμιδικής πρόληψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπότοξ Βικτόρια Μπέκαμ δερματολόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ