Χάσατε τη δουλειά πριν καν την πάρετε; -Πώς μπορείτε να αποφύγετε τα λάθη που γίνονται στη συνέντευξη - iefimerida.gr

Χάσατε τη δουλειά πριν καν την πάρετε; -Πώς μπορείτε να αποφύγετε τα λάθη που γίνονται στη συνέντευξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επαγγελματικό ραντεβού ορίστηκε και νιώθετε έτοιμοι για να κερδίσετε μία θέση στη δουλειά που βρήκατε. Ή μήπως τελικά δεν είστε στην πραγματικότητα έτοιμοι; Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του interview γίνονται λάθη που έχουν ως αποτέλεσμα την ακύρωση της ενδεχόμενης συμφωνίας.Ποια είναι όμως αυτά τα λάθη; Το άγχος, η ανασφάλεια και όχι μόνο... Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε μία δουλειά από το πρώτο ραντεβού.

1. Αν το interview γίνεται από πρόσωπο γνωστό στο ευρύ κοινό για την επαγγελματική του δραστηριότητα καλό είναι να έχετε λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες.

2. Καλό είναι επίσης να ενημερωθείτε σχετικά με την εταιρεία, έτσι ώστε να δείξετε πως σας ενδιαφέρει πραγματικά να εργαστείτε στον συγκεκριμένο όμιλο.

3. Σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας μετά ακόμα και από δέκα χρόνια, καθώς υπάρχει περίπτωση αυτός που θα σας κάνει interview να θέλει να δει τις φιλοδοξίες.

4. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις δυνατότητές σας και σε αυτά που πλασάρατε και να μην χρησιμοποιείτε συνέχεια τη λέξη «εγώ», γιατί μπορεί να χαρακτηριστείτε γρήγορα «ψώνιο».5. Αφήστε το άγχος στο σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος να σας καταβάλει το άγχος γιατί μπορεί να επηρεάσει τις απαντήσεις σας.

6. Το σημαντικότερο... Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο που έχετε και φροντίστε να είστε ευγενικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ