Η Τριερβερλέρ δείχνει τα νύχια της στον Ολαντ: «Θα σε καταστρέψω όπως κατέστρεψες και εμένα» - iefimerida.gr

Η Τριερβερλέρ δείχνει τα νύχια της στον Ολαντ: «Θα σε καταστρέψω όπως κατέστρεψες και εμένα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σχέσεις μεταξύ του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και της πρώην αγαπημένης του Βαλερί Τριερβελέρ βρίσκονται πλέον στα τάρταρα με τις φήμες να θέλουν την πρώην κυρία του κυρίου, να τον απειλεί με «καταστροφή».

Οπως ανέφερε ο αδελφός της Τριερβελέρ, Γουίλιαμ Μασονό σε συνέντευξή του στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair η δημοσιογράφος έστειλε στον Γάλλο πρόεδρο και αλλοτινό σύντροφό της ένα μήνυμα με αρκετές δόσεις δηλητηρίου: «Θα σε καταστρέψω όπως με κατέστρεψες εσύ», φέρεται να έγραψε στον πρόεδρο της Γαλλίας η 49χρονη.

Οπως ανέφερε ο Μασονό, όταν ο Ολάντ πρότεινε στην αδελφή του να συντάξουν το κοινό δελτίο Τύπου, εκείνη απάντησε: «Δεν το συζητώ. Να αναλάβεις την ευθύνη της κατάστασης. Εσύ μόνος σου μπήκες σε αυτή την κατάσταση και εσύ θα βρεις πως θα βγεις από αυτή. Δεν υπογράφω κανένα δελτίο Τύπου». Μάλιστα ο αδελφός της 49χρονης υποστήριξε ότι ο Ολάντ «είναι ικανός να έχει παράλληλη ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ